CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ja si tiez cem dat uz fakt dlhsiu dobu piercing do jazyka,ale vela krat som uz pocula ze sa potom kazia zuby a tak podobne...viete mi nejako poradit?
mnoo takze jaa mam piers v jazyku uz rok a uplne som spokojna :) je to super :) aj frajer pri orale si to vyxvaluje :)) .....nemala som ziadne problemy,prepix vobec skoro nebolel ale sice potom som mala o "10 cisel" vecsi jazyk a nemohla som nic jest ani sliny prehltat :-P som sxudla 2 kila :-P heh
nooo ...prepichnutie nie je nic ...ale to hojenie....:X teda to je individualne kazdy sem predsa iny :(
ja mám pierc už 2 roky.Prepich absolutne nebolí,tiež je pravda záleží to do toho kto ma aký prah bolesti a od zručnosti piercera.ja musím pochváliť Mefisto v TT.absolutne spokojná.nemala som s tým žiadne problémy a za 3 dni som mohla jesť čo som chcela a všetko bolo ok.jazyk ma nebol len tie 3 dni trošku trnul a občasne šušlanie..po prepichu NEJEDZTE ZIADNE MLIECNE VYROBKY(mlieko,jogurt,tvaroh atď..)..obsahuju kvasinky a tie spôsobia len dlhšie hojenie jazyka.V tom robí väčšina nositelov čerstveho pierc v jazyku chybu!!!!!!Dôežite je časte dezinfikovanie rpe rychlejšie zahojenie,mne osobne pomohol Stopangin.Takže na záver ak túžite po pierc na jazyku,ďalej enváhajte,prepichovanei ABSOLUTNE NEBOLI..Bolí len strach z ihly a ten treba len prekonať alebo mať zavreté oči:o)...
ja ščem tjés pirs do jazyja ae strašne sa bojím še to bude hrozne boliét...dúfam še ten strach prekonám tak mi dršte palce keby nahodov
Koľko to trvá asi tak približne? Že ako dlho budem trpieť? Lebo pupok a nos som prežila, no s tým jazykom som si neni moc istá =(
No ja sa chystám na piercing do jazyka už dobre dlho ale eče som nejako na to nenabrala odvahu, včera som si bola dať prepichnúť nos a už to ma dosť bolelo, tak si neviem predstaviť tú bolesť v jazyku =(((
baby a do bradavky sa nechystate dat piercing?boli to nemate skusenosti?dik