Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

wolkméén

mnoo tak ludia ak xete tak aj na youtube jéé wela videíí s piercingami do jazykoow teda aspon ty ludia newyseraju že ich to bolí ... nwm a wed to je celkom kraatke myslim že to stoji za to aj ked to hojenie co howorite ... to bude asi problem

lochneska

Vraj prepichnutie bolí zo všetkých prepichovaní najmenej :) Aj ja som chcela ale nakoniec som sa rozhodla pre pearcing do obočia :) a ani to veľmi nebolelo a je to super :D len mi den na to trochu opuchlo oko ale to hned prešlo :D

kika123

takze ja som si dala dnes piercing do jazyka...prepichnutie wobec nebolelo len teraz to uz trochu boli ako mi spuchol jazyk...musim si to cistit joxom ale mna ten jox stipe ...ale pierc wobec neboli a je to fain ...

kekiq18

..no tak s kamoskou som sa uz dohodol ze po maturites i dam piercing.. teda trosku sa boojim co mi aj nejaki ludia powedali no ze trosku to boli len to trosku newiem kolko je. no tak drzte mi palceky nech sa mi to podari:D

blazen

a hento o tom bozkavani je len mýtus mam kamosov kamosky a tiez ma presne hento zaujimalo ale seci sa my smiali ze je to blbost a ze to hovoria len ty co to nemaju...vobec tomu nevadi a ak mate ozaj taky styl olizovanie ze by sa to nejakym zazracnym sposobom zaseklo tak je to tez len vec zvyku ale to je aj tak kravina ved sliny su strasne klzke a mastne a tam neni oco zadrhnut takze nemajte stavy...

blazen

noo takze taktoo..dneska som si dal robit pirc do jazyka a prve prepichnutie ma trochu bolelo a ked my tam daval tu tycku otrosku viac ale da sa to uplne v poho zvladnut len skor baby pozor ak ste ´´žšenštilé´´ tak si to nedavajte lebo jako napriek tomu ze som sa bal iba trosku myslel som si ze to bude menej boliet...no ale poznam tiez jednu co si to dala a nic necitila...inak budete suslat trocha zzaciatku a bude vas hojenie boliet..musite si to stale prve dva tydne dezinfikovat ustnou vodou inac normalne som dneska jedol kura aj zemaky ale dost to zavadza a neprijemne my to bolo ale to je len ozvyku..tak chodte sa prepichovat a nebojte sa fakt ak ste neni zadne mekýše a trochu ´´bolesti´´ zvladnete tak ten pocit zato fakt stoji je to super vec

kika123

ja si uz chcem dat dlhsiu domu pierc do jazyka ....mam powedala ze mi to nedowoli ale dako som ju preswedcila ze si ho mozem dat na wyswecko lenze ja to chcem uz teraz..ak sa mi ju podari preswedcit tag si ho dam uz tuto stredu...