CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
pls chela by som piercing do jazyka .. :( len sa bojim ci to boli .. . :( ... mam ami to koli tomu nechce dovolit prosiim odpowed .. :( .... na pokeci .... cmulinko5
chcela by som si dat do pupku piercing ale strasne sa bojim .. boli to ??? :D pls odpovede mi piste na azet .. nika0317
no ja mam pirsing už hocikde (nos, jazyk, nad hornou perou, bradavka) a poviem vám....prepichnutie jazyka bolí zo všetkého najmenej....no potom nejaké dva tri dni to trošku bolí, ťažko sa papá.... ale je to úplne v pohode...v jazyku to mám už viac ako 2roky a zuby sa z toho vôbec nekazia, ani pri bozkávaní s tým nie je žiaden problém... jazyk, to je nič... tá bolesť je oveľa menšia ako napríklad náušnica v uchu....tí, ktorí sa bojíte, smelo do toho... je to v pohode
No awojte fšetci čo si idete dat pearc do jazyka abojíte sa:)
Ja som sa síce bála ale túžba po tom bola ovela silnejšia ako moj strach z bolesti...
išla som na to aj s najlepšou kamarátkou, a aj to mi pomohlo..Bola som v Považskej Bystrici, a bol tam ako dost še príjemný týpek:)
Mna osobne to bolelo dost, kamošku vobec, ide tam asi o citlivost...:)
Najskor to bol nezvyk a poriadny, do 2 hodín nám obom opuchol jazyka a šušlali sme ako taký dvaja idioti(ale podla mna je to individuálne)
Nezadusila som sa ani nič podobnné,jedla som povečšinu jogurty, síce ma jazyk bolel uš druhý den som sa boskávala s mojím chalanom a pochvaloval si :P
Po dvoch dnoch mi úplne odpuchol, a uš som jedla normál..Mošem si ho íst vymenit za kratší ale nechem:)chcem takú činku akú mám(aj ked neviem aká je dlhá:D)dobre sa mi sním hrá, aspon sa nenudím:)Mama ani nevedela še na to idem, ale prežila že mám v jazyku dieru...
No sem tam to zakusnem ,ked nenásytne papám:DInak je to naozaj super, fajčila som niáko po 4 hodinách, pila som (neštípe to:D)ústa som vyplachovala slanou vodou (viem kruté) a nemala som žiadnu infekciu ani nič:)Som spokojná a uš by som si to dole nedala, ale kvoli tej bolesti by som na to uš nešla:)ale hovorím je to INDIVIDUÁLNE!:D
NEBOJTE SA A CHODTE DO TOHO:)PREPICHNUTIE A KÝM VÁM DÁ PERAC, TO MÁTE DOKOPY POL MINUTY ANI TO NIE..a MÁTE TO!:Ddržím fšetkým palce:)
janna..ma to nake te rizika ale ked si to das prepichnut odbornikovy je to super nic pohoda mozno to zazacatku boli ale musis si to cistit a je to super mam to uz pol roka ak ne wac a uz si to vytahujem normalne ale kamka to mala rok si to vytiahla a newedela najst dierku..a stym olizovanim vobec to nevadi nemas sa ako zaseknut iba tak keby mate bydvaja dlhe palicky co pochybujem bo to vadi fakt je stym sranda sa olizovat ked to mate obydvaja he to usper nemas sa coho bat
ja som si cela dat strasne prepichnut jazyk len som sa bala no nakonec isla somnou najlepsie kamoska a drzala ma za ruku dala somsi schluchatka a zavrela oci bolo to uplne vpohoda ako fakt nemala som zadne problemi vobec som nesuslala vobec to nebolelo iba prvych par dni a to iba ked som howorila to trosku bolelo a stipalo pri cisteni ale fakt tera ssom stasna ze to mam a nedala by som to prec ani za svet je to to naj co som kedy mohla sparvit fakt ani to neboli a je to super a zvlast ked mas priatela/priatelku hehe fakt super sa stym bozkava a zvlast ked to maju obydvaja tekze umna to dava jedno velke +. fakt je to super
ahojte...chcem sa opytat co mam robit ked mi zacal hnisat piercing w jazyku??..pls poradte
ahojte ja mám piercing v jazyku a je to v pohode ani neviem že ho mám,ked mi to prepichli nebololo to je ako keby vam dali inekciu,važne to neboli je jasne že vam to opuchne lebo je v jazyku niečo nové ale važne je to v pohode:)))))))))
katkac ja som si tiez robila piercing v mefiste v tt a tiez mozem pochvalit velmi sympaticky mlady muz :D ach jaj taka som bola okuzlena ze na piercing som vobec nemyslela ani na strach hehe