CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ahojte..:D:D.. aj ja chcem piercing do jazyka ale welmo sa bojim ale nie prepich lebo to nebude boliet a mose sa to aj umrtvit taze to w poho..ja sa skor bojim toho prweho tizna ze to bude moc boliet...pllsky fakt to tak moc boli???hmm...a inak mam 13rokov..a 1 piercing uz mam v pupku ale temm nebolel vobec..taq pllski odp:D:D:Dpa
hm...ja som si pierc do jazyka dala pred 4 dnami a este stale mam opuchnuty jazyk...a boli ma to..:D..nefajcila som nejedla mliecne vyrobky...:D..a ajprepich ma bolel..:D....fakt zavidim tym ktorych to neboleloo...:)
ahoooj lidi...piercing v jazyku je proste uzasny ale fakt kludne si ho dajte ja som si uz dala teraz po druhykrat a vobec to nebolelo ani ptm ze to je uz prepichnute dvakrat...vam mozem len odporucat lebo podla mna je to pecka keby ste chceli nieco ohladom piercingu vediet kludne mi napiste mail na adresu Domc-a-a-a@azet.sk alebo na azet nick Domc-a-a-a...rada vam odpoviem na vsetky otazky papapapapa =)))♥
awojte len by som sacela opytat ze v kolkatich by sa uz dalo dat pierc do jazyka??bo moja segra ma 13 a strasne sa jej to paci uz ma kupeny pierc len nevie ze ci uz moze ze ci na to nieje mlada ...pls povectee :)
Ahojte... pierc v jazyku mam uz skoro rok, bolo to v pohode, ako pisete a tak... ale mam taky problem, ze okolo toho prepichy mam v jazyku akoby pevny kusok, akoby mi ten jazyk stvrdol, citim tam taku gulicku... myslite, ze to je v pohode, alebo je to dajaky problem?? neboli ma to... moze to byt z toho, ze mam dost velke gulky v jazyku?? DIK :)
taaaak mozem vam povedat:Pze pierc do jazyka vbc neboli..ani prepich a ptm vam to len trosku spuchnee...ale po druhom dni viete uz uplne aj papat...aspon u man to tak bolo..to uz fakt asi ide iba o to ze kto je aky...a ci sa drzite zasad nefajcit,nepit,nejest mliecne vyrobky,..nic horuce a tak..ale mylsim ez tych par dni taketo veci nepapat nikomu neublizi;)
...no jazyka to vôbec nebolí a to som bola prekvapená... len mi trochu opuchol jazyk ale je to v pohode... takže neváhajte
ahojte.. ja viem ze to sem nepatrii.. ale plsss.. help me..v kategorii OSTATNE je taka tema ze :****** istanbul bazar*****.. plss.. napiste tam komentar