CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
Jasne mam aj skusenosti s perou mam w strede pery piercing tiez pohoda to ma tiez ani len troxa nebolelo...asi nemam orax bolesti :D je to uplna pohoda mozno to kus napuxne ale inak mozes jest uplne wsetkonemusis sa ziadnio omnedzowat len dodrzuj hygienu a peru aj jazyk siu wzdy dezinfikuj joxom a bemas sa potom coho bat :)
Ahoj.nemaj strax nic to nie prepix zlňwladnes w pohode mna absolutne nic nebolelo prwe dwadnisa ti moznobude tazsie jest ale inak pohoda a budes ho mat dake dwa dni kusok opuxnuty.....dawaj si nato lad a welmi to pomoze...ja som napriklad wobec nesuslala a na treti den som uz jedla skoro normalne...a nie nemali by ste sa zaseknut neboj :-)
Zdravim. Ja sa chystam na piercing do jazyka v utorok. A dost sa bojim. Nemam prave najdlhsi jazyk, tak som zvedava, ci to pojde...
ak najdete dobre studio a dobreho pearcingera tak je to uplne bez bolesti...pocitite mierny tlak a je to...len potom vam to moze opuchnut a na druhy den to moze boliet viac...lebo ak vam opuchne jazyk tak boli aj hrdlo...nebudete moct jest tuhe jedlo tak 3-6 dni...kym to neodpuchne a nedostane sa to do normalu...ale to je v pohode dasa to zvladnut :)
Ako tu tak čítam...tak to nič nie je:D...tak asi si ho predsa len dám:D..aa máte niekto skúsenosti aj s piercingom pod peru??:-)
Ahojte ľudia:)...fúú...no tak aj ja rozmýšľam o piercingu..ale neviem sa rozhodnúť, či si mám dať pod peru alebo do jazyka:P...som sa vás aj chcela spýtať, či nie je lepšie dať si to prepichnúť v zime, lebo niektorí vravia, že nie je dobré dať si to v lete. TAk ako to teda je??:-)...a čo sa týka bolesti...tak vravíte, že nič to nie je?..lebo pýtala som sa aj niektorých ľudí..a keĎ mi to opisovali, tak som si to aj skoro rozmyslela:D:D..A nemalo by to nijako nič poškodiť??:)...vopred ďakujem za odpovede:-**...a keby niečo tak mi píšte aj na pokeci..nick..F_renklinka...ale momentálne mám zaracha a neviem dokedy:D:D
Nemozem uverit, ze su tu len same pozitivne ohlasy an prepichnutie jazyka.
Su s tym spojene len same problemy a to uz nehovorim, tu bolest a este zato aj zaplatit!
INSANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No takže dnes cca pred 3 hodinami som si dala piercing do jazyka :D akoze prepich ma az tak nebolel celkom sa to dalo prezit ale potom som nemohla ani poriadne rozpravat a kazdy sa ma v kuse nieco pytal :D no uvidim ake to bude zajtra :D uz som jedla aj polievku :D - slamkou :D....a v pohode akurat sa chystam vyplachnut usta :D mam stres ake to bude zajtra a nasledujuci tyzden......a mam otazku kedy si uz budem moct zapalit?:D
ked ceete vediet nejake informacie o piersingu v jazyku piste na nicku na www.pokec.sk moj nick je vodka_rum_ukaz_muj rad vam pomozem