Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

sumienka2525

Ahojte. Ja som si dala piercing do jazyka asi pred rokom a som spokojna. Velmi som sa bala tej bolesti ale v pohodke. Velmi sa mi to paci lebo to je nenapadne a sexi - aspon pre mna. Prve dni mi opuchol jazyk a bola som viac-menej iba na polievkach. Nemam ziadne komplikacie. Kamarat mi ho riadne pritiahol aby sa mi nahodou neodsroboval a neziedla som ho ako moja sestra co ho prehltla uz 3 krat.

Nikojka

a ešče nejdna otáázočka .... keby mi náhodou rodičia nepovolili a kby som si to chcela aj tak dat či by mi na to prišli ... lebo v uchu mám už mesiac ale ešče mi na to neprišli ale bojíím sa že keby som si dala do jazyka či by som nešušlala lebo na to by mi asi hned prišli xD a to by ma asi zabili xD

Nikojka

ahojte chcela by som sa opýtat ako je to s pirsingom v jazyku xD bolest mi nevadí ale ako prehovorit rodičov xD strašne sa mi to ľúbi ale bojím sa že sa mi to zapááli....

ďakujem xD

pusicek

piercing v jazyku som mala, po pol roku som si ho vybrala, prepich neboli, len je to o strachu, prve tri dni boli v pohode, stvrty bol kriticky, strasne to bolelo, jazyk sa mi nezmestil do ust, taky bol velky, jedla som len dojcensku vyzivu a pila vodu, zmulala lad, jazyk si natierala dezinfekciou, treba to vydrzat, prvy tyzden je kriticky a potom uz ani nevies ze piercing mas, da sa s nim robit vsetko, bez jedineho problemu. Len si nezahryzni, potom boli zub :-)

wikusa

ahoj, chcela by som sa opytat co mozem zjest, ak mam piercing w jazyku. trochu sa bojim, ze sa mi to zanesie ):
odpiste mi na tento nick: wikusa54321@azet.sk
welmi pekne dakujem, za kazdu odpowed xD

LilithManson

adkazapalit si mozes hned po prepixu...wiem mnoho pearcerow to prisne zakazuje ale je to wolowina moja kamoska tiez robi piercingy a hned ked mi ho sprawila sme si sli zapalit.....ja mam piercing uz asi treti den w jazyku a uz ho mam skoro uplne odpuxnuty a zatial pohoda wzdy si zapalim cize kludne :D