Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

Henuljatko

hm no tak ja som si dala pierc pred 3 dnami.. cakala som vacsiu bolest co sa tyka prepichu.. Suslem len trocha keby som nepovedala ze mam pierc nikto o tom nevie :) aale trocha viac slintam a plujem :Djedla som druhy den pizzu tri kusky asi 2.5 hodiny:)ako po jedle to boli ale inak si myslimm ze sato da.. noo zlakla som sa toho ked sa mi na spodku jazyka urobila ako keby modrina tam kde mam gulicku .. a a trochu ked vyplazim jazyk mi este ide z dierky malilinke minimum krvy.. zaujimalo by ma ci ma s tym aj niekto iny skusenosti.. aale myslim si ze to prejde kazdy oranizmus je iny. :)a hovorim uplne v pohode a uz mi to aj odpucha.. dikes za radu :)

Tinka777

Awojte, dala som si piercing do jazyka v pondelok, vobec to nebolelo, ani krv mi netiekla, a jedla aj fajcila som hned v ten den, len si to cistim s joxom, treti den to mam opuchnute, trosku aj suslem, ale v pohode, najviac ma trapi, ze mam biely povlak na jazyku, neviete ci to je z toho piercingu alebo z toho joxu?

cicusQA-LOLO

cawte chcem sa pitat ci si mozem dat piercing do jazyka aj ked ma strojcek a ete ako presvecit rodicov aby mi to dovolili

diduska0212

marfusha: ja mam podobny problem us tyzden mam napuchnuty jazyk, hovorit aj jest us viem normalne a ani ma jazyk neboli.

lukas7

chcem si dat prepichnut jazyk ale neviem co to vsetko obnasa ci by mi to nasi zistili co mozem jest ,????? odpite mi niekdo kdo ma stim skusenost nik l.u.k.a.s.7:D

marfusha

caftee:o)...piercing som si dala pred 13 dnami a mam to staale opuchnute...jest sa mi uz da normalne..uz ma to voobec neboli ale stale to mam opuchnute:((

mirqaa

cafko:P ... no ja som si dala piers wcera :) ..uplnaaa pohodkaaa:) jazyk mi wobec nenapuchol ani nesuslem nic wobec ale akurat musim trocha pomalsie jest :D...aa mamina mi na to ete neprislaaa:D a dufam ze ani nepride lebo mi ho asik wytrhne :D:D:D...tak paaaps :) a newahajte si ho dat :)...fakt super wecicka

katkaRuny

Ahojte ja mam pirsing v jazyku asi 3 roky.
Pre Mariku chcela si vediet ci to umrtvuju , tak odpoveĎ je ze nie ale neboli to.
Kovove pirsingi nicia zuby, kupte si umele guličky su svele a nenica zuby.

er!k@

Straasne tuužim po pircingu v jazyku..aj ho chcem na narodky tie budem mat o mesiac..ale ked mi ho rodičia nedovolia taq si ho dam spravit potajomky..=DD možu mi na to prist??...a poškodzuje sa z toho sklovina??..a ete niečo..kolko taqa vec stoji??:..piste mi prosim na pokec mam nick: supergirl547..za odpovede a rady vopred dakujem..PS:prosim píste co najskor..=DD