CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ja ceeem piersing do jazyka:)ale neviem kolko to stoji?
Na zaciatku je to dost neprijemne,dost to boli a clovek ma pocit taky neprijemny pocit zo zaciatku ze ma nieco v ustach a pewhlta a prehlta a stale to ma v ustach,ide len o silu zvyku,potom je to uz ok,ja by som ale skvor odporucil do nosa,do jazika ani velmi nie.
Moja stranka - -odkaz odstránený-
cawtee no ja mam us 3 pirsingyy v obocii v bradee a teraz som si dal do jazykaa ako oproti tim 2 pirsingom je to rozdiel lebo to je vecia starost a viac to bolyy..mam ho cisee len 4 den ale da sa to mam opuchnuty jazyk ale us nie tak je sa stim tasko ale aj nato sa casom zviknee cize nebojte sa toho je to pohodee:D
AHOJTE...mm..ohladom toho piercingu ...že počula som že je možné aby sa vám dolova jazyk roztrhol na 2 polovice odtial odkial to máte prepichnuté....je to pravda???
Ahojte:)hmm..uvazujem nad tym ze si dam piercing,ale neviem ci do pupku abo do jazyka aj ked neviem bo setci skoro maju a necem aby som vyzerala ako keby opakujem..pls poradte:)a inak mam to povedat nasim abo az ked to zistia?
no ja mam napriklad piercing v jazyku tri roky,aj ked aspon pre mna prve tri dni boli bolestive, opuchol mi jazyk, nemohla som jest,pit cez slamku mi slo.ale po tych troch dnoch to bolo ok. vraj piercing hrozne nici zuby a zubnu sklovinu, neviem co je natom pravdy, a ak ma aj tvoj partner piercing o to lepsie.skusila som to a bolo to fajn fakt.jedine co je pre mna minus,ak som velmi nervozna,alebo sa nudim tak sa s piercingom dost hrajem a to vazne nici zubky.
Ahojte ja sa chcem opýtať,že keď si dám pircing do jazyka ake to je či to boli alebo niečo?? ... a chcem sa ešte opytať že či s tym možem robiť všetko myslím ako fajčiť a tak...
cawtee ja som si dala pierc do jazyka pred dwoma tyzdnami je to uplne v pohode dal mi do ust taku vodicku mi to umrtvil a jazyk som si ani necitila...po troch hodinach mi napuchol jazyk a bola to riadna bolest dva dni som jedla len vyzivy cez slamku treti den uz bolo lepsie uz osm zacala jest normalne sice mi dlho trvalo kym som nieco ziedla ale nevadii...cistila som si to joxom ale to je o nicom viacej mi pomohol harmancekovy caj dvakrat do dna som si stym vyplachovala usta a ten caj mi odstranil aj hnis ktory som mala...s rodicmi som problem nemala dovolili mi to ...odporucam..bozkava sa stym uplne super :DD...
hm no tak ja som si dala pierc pred 3 dnami.. cakala som vacsiu bolest co sa tyka prepichu.. Suslem len trocha keby som nepovedala ze mam pierc nikto o tom nevie :) aale trocha viac slintam a plujem :Djedla som druhy den pizzu tri kusky asi 2.5 hodiny:)ako po jedle to boli ale inak si myslimm ze sato da.. noo zlakla som sa toho ked sa mi na spodku jazyka urobila ako keby modrina tam kde mam gulicku .. a a trochu ked vyplazim jazyk mi este ide z dierky malilinke minimum krvy.. zaujimalo by ma ci ma s tym aj niekto iny skusenosti.. aale myslim si ze to prejde kazdy oranizmus je iny. :)a hovorim uplne v pohode a uz mi to aj odpucha.. dikes za radu :)