Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

brekeke

lesslie
na dlzke tej uzdicky podla mna nezalezi, ved sa to dava tesne vedla nej... a nie tam kde konci...
Bašú
o umrtveni som este nepocula...

lesslie

ahojte, vie mi niekto povedat, i sa da spravit piercing do kazdeho jazyka?? ja mam uzdicku dolnu az po spicku jazyka, a to sa neda do takeho jazyka dat piercing....tak neviem, poradte...dik

bugs

to andie5525

pomaha harmancekovy odvar.,.,urob si normalny harmancekovy caj nechaj chvilu vyluhovat a vychladnut a potom si len napln pusu a nechaj tak jazyk v tom caji.,.,urcite mas dlhsiu tycinku tak potom nezabudni az ti odpuchne ,alebo radsej po dvoch tyzdnoch si dat kratsiu a gulicky by bolo dobre si zohnat umele.,.ja tak mam a zubky si nedolames

Andie5525

Ahojte, včera som si dala piercing do jazyka.Skoro vobec smo to necitila.Po troch hodinach mi to opuchlo..Jazyk mam skoro dvojnnasobny ako je normal...Trosku to boli, suslem a nemožem poriadne jesť. Na jazyku mam bielo zlty povlak a jazyk je hladky, ale zevraj to je normalne...Len čo si mam dať na zmiernenie opuchu? Lad mi nepomaha. Prosim ak mate nejake skusenosti čo zabera napište na pokeci na nick Andie5525...dakujem velmi :) a inač je to super:) odporučam

brekeke

mna to tiez vobec nebolelo... a mam ho uz asi 4 roky... si pamatam ako som si predtym s nechtami stipala do jazyka a bala sa ze to bude takto boliet, ked nie viac... a nakoniec som skoro nic necitila... sadla som si, zazmurila oci a o minutu pocula "hotovo"... :D

ale mamina by o tom mala predsa len vediet... sice jedna kamoska to chcela tiez pred mamou zatajit, tvrdila ze ma afty a ze preto susle, no ale kedze jej mamka je detska lekarka, daleko nepochodila... :D

D0M1N1K4

ahojte,chcela by som si dať prepichnpť jazyk,len moja mama mi to nechce dovoliť:-Dmám v pláne to sprajiť tajne,nebojím sa že by mi na to prišli,ale bojím sa viac toho že prepichnutie ma bude bolieť,lebo niekto tu píše že to uŕtvujú,niekto zas že nie.ďalší píšu že to bolí,ďalší zas že nie...sestrinho frajera to nebolelo,ale mal jazyk opuchnutý 2 týždne a nevedel ani rozprávať:-Dvedel by mi niekto poradiť?píšte na nick domcici74...díky moc:-)