Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

Drobec_9

ja mam tiez a je to ta najuzastnejsia vec aku som si mohla dat. zo zaciatku to bolelo a jedenie bolo tiez tazke ale teraz nanho nedam dopustim . aj moj chalan ma pierc a je to krasne ako to strnga.....zaseknut nie nema sa co zaseknut ked je to len tycka a gulicky

eLuCei

..a nemali by ste jesť / piť horúce jedlá,aa ani kofolu,kávu - kofein proste :P a rada pre tých,čo si ho idú dať tajne :D:D : Cmúľajte ľad :D a keď sa vás rodičia potom ako začnete trošku šušlať opýtajú:,,čo taq divne hovoríš ?" proste povedz že ťa bolí hrdlo..aa hneď im dopne,že z toho ladu,kt.si pil preto,lebo ti bolo teplo :D:D:D:D :)

eLuCei

No ja mám piercing v jazyku šiesti deň :P ( Prepich len zaštípal,ani som nešušlala...no po dvoch hodináach mi jazyk opuchol a stali sa pre mňa problémové písmená L,R,S :D :D )a je to ppči,uplne som si zvykla a nevyberem ho ani keby co bolo :) naši o tom nevedia,a ani si to nevšimli..čo je super,viem o tom len ja a pár ludí :P a myslím,že je to celkom jedno,či si to dáte prepichnúť odborníkovi čo má,alebo čo nemá štúdio :) mne to robil kamarát čo sa tomu venuje :P a zadarmo..a vedel čo robí..on čo ma pierci,taq všetky si robil sám :) dosť obdivuhodné :D už sa teším na krátku tyčku :P Čo sa týka starostlivosti..hmm..prvé dni som jedla výživy,a pila studenú vodu a cmúlala lad,pretože to urýchluje odpuchnutie jazyka :) a naozaj to funguje :P hmm,schudla som 2 kila :D za tie dni..3x denne treba vyplachovať ústa ústnou vodou :P ja mam listerine :P a po každom jedle vypláchnuť vodou..mliečne výrobky NIE! hlavne jogurty,mlieko...syr som riskla..ale to som len prehltla,že sa to jazyka ani nedotklo :D Po dvoch dňoch som musela jesť normálne,aby si to naši nevšimli :D ráno nič len ľad :D na obed obed :P a večer nič :D len treba si jedlo posúvať vydličkou až k stoličkám..čo najmenej namáhať jazyk :) vtedy možte zjesť hocičo(okrem mliečnych/ bo potom vám to začne kvasiť ! :/ ) ja som aj hranolky v pohode zvládla :P..
Pri bozkávaní je to super..hej,mala som to možnosť vyskúšať,ešte keď som pierc nemala :D čiže teraz viem,aké to je,pre toho čo pierc nemá,keď ja mám..Ja mám tyčku z chirurgickej ocele..a UV akrylové guličky :) bioplast moc neodporúčam,ľahko sa rozhryzne.. toe všetko..
bodypiercing.sk :-*

zaba :D

Ahojte, ja som si dala robiť piercing pred dvoma mesiacmi a nebolelo to a nieje to vôbec nebezpečne... iba ak nastane taký problém ako mne, že som si ho dala dole na hodku a sa mi spravila hrčka v tej dierke v strede jazyka a musel mi to prepichnúť ako som ho chcela späť... a to naozaj bolelo až dosť lebo to ide ťažko prepichnúť....
a zaseknúť by ste sa nemali to iba ak by ste mali na špičke jeden s vás...
Ale je to úplne bezpečne, pokiaľ si to dáte robiť odborníkovy

pierc

Ahojte, ja som si dala robiť piercing pred dvoma mesiacmi a nebolelo to a nieje to vôbec nebezpečne... iba ak nastane taký problém ako mne, že som si ho dala dole na hodku a sa mi spravila hrčka v tej dierke v strede jazyka a musel mi to prepichnúť ako som ho chcela spat... a to naozaj bolelo až dosť lebo to ide ťažko prepichnúť....
a zaseknúť by ste sa nemali to iba ak by ste mali na špičke jeden s vás...
Ale je to uplne bezpecne, pokial si to date robiť odborníkovy

betka81

ja nechapem seci pisete ze vas to nebolelo, no mna to veeeelmi bolelo...prepich najviac a aj prve 3 dni...este ze to mam uz za sebou..