CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
vdaka za odpovede :)...a s tymi zubkami...kazia sa vam viac ci ani nie?...
ja som si dal piercing v stretu dnes je nedela takze uz 4 den najhorsie uz mam sa sebov. este mam jazyk opuchnuty ale uz malo. boli to uz len po jedle alebo po rozpravani ale uz sa to da. dost som slintal ako pes :D teraz uz ani tak nie. najhorise bolo to ze som bol hladny :D jooj to bolo daco a bolelo ma brucho preto som mal strasni povlak na jazyku to preto ze v zaludku nic nebolo. okrem vizivky :D a debilnich nakukov zo smotany. no jedlo tak hlavne ziadne mlieko nic co je zneho a nic co ma v sebe dajaku kulturu. vela studeneho pozor na smotanove nanuky a zmrzlinu leboo to je mliekooo. a anii cmulat lad NIEE lebo si zmrazite cinku a aj ranu ktore ide popri nej to znamena viac bolesti, hnisu a dlchsie hojenie. takze najlesi ja mat v chladnicke aspon 2 mineralky alebo ladovi caj aaa si to popijkavat a potom znova vratit do chladnicky. a do tej vody sa mozet dat lad ale nie do ust. a este harmancekovy cajik to je super.
no a na zavar moja otazka aj vy mate tu cinku v jazyku na sikmo ?? moja je hore v zadu a dole v predu
po tyzdni si mozes vymenit tu cinku za kratsiu ale s tym bioplastom by si mala pockat kym sa ti to uplne nezahoji. ale to hojenie netrva njak dlho
hm tiez by ma zaujimala odpoved na predchadzajuci koment.
Ahojte...v piatok si chcem ist dat s kamoskou pier do jazyka :)...bolesti sa bojim len trosku ale o to nejde...viac sa bojim toho, ze si znicim zubky :(...dost mi na nich zalezi...viem, ze sa s tym nesmiem hrat ani kusat do toho a to mam aj v plane :),,,ale chcem si dat ten bioplast vraj vobec nenici zubky, ale kedy mozem vybrat ten povodny a bezpecne si dat bioplast?? dakujem :)
Ahojte pred dvoma dnami som si bola dať prepichnuť jazyk :) , všetci mi vraveli ako ma to bude strašne boleť, doma mi to nechceli dovoliť, lenže ja som tvrdy oriešok, a šla som aj tak. Prepichnutie vobec nebolelo, (stalo ma to 37ečok) odporučam tím ktory sa boja, nech si predtím ako pojdu do študia dali pol deci malinky a budu v pohode... :) , opuchnuť mi to opuchlo až nadruhý den, boleť ma to moc neboli, ako keby mi dava jazyk na javo ze aj on tu je.. to je normalne... papam vyživu, ale ta mi nestačí tak si varim slepačiu polievku bez korenia len čistu, a tu vypijem. Na jazyku mam tieš bieli povlak ale to je normalne, dokonca aj žlty... Ked si budete dobre vyplachovat usta (jox moc nepomaha, skuste harmančekovy čaj) za tyžden by mal byt jazyk natom lepšie :) ... zatial ahojte :)
Hoši ale ako prepichnem jazky aby som neprepichol dajakú žilku alebo dačo ....?