CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
ja mam pirsing asi mesiac,prepichnutie bolo v pohode o take 2 hodinky mi to opuchlo,nemohla som ani rozpravat ako keby som mala uplne dokusany jazyk,tak to bolelo.niekto tu napisal ze by sa nemalo rozpravat ani hybat s jazykom,to je blbost praveze sa ma stale rozpravat aj ked to boli,lebo si musi jazyk na to zvyknut aby sa ta dierka roztiahla,ja viem ze to hrozne boli ale treba to vydrzat.Mna to tak hrozne bolelo ze som si to chcela vybrat a kaslat na to,ale velmi som to chcela tak som si to odtrpela a som spokojna :))
tíí ,čo máte pierc v jazyku už dlhšie,čo používate na pravidelné čistenie,dezinfekciu a taq ? súrnee :)
jááj strasne chcem pier do jayzka, ale rodicia mi to nedovolia..=´(((( ako ich mám ukecat???? a bolíí to??? kolko to stojíí??? ako dlhoo by som mala napuchnutý jazyk???
Tak ja mám pierc v jazyku už skoro 5 mesiac, dokopy mám len tri pierci, v nose, jazyku a v bruchu, Milujem svoj pirs a moj priatel tiež :-P Mna to bolelo teda dost, ale velká výhoda je, že sa velmi rýchlo hojí :-)
Tak len tak do toho. ja som cvakala 20 éčok :-*
ja som platila 40eur za prepich,docasnu cinku a za vymenu za kratsiu cinku.v blave
Heh...vcera som si dala pier do jazyka... a perstne samotny prpeich neboli le je to take zvlastne :)....hnusna predstava ale inak OKI:)...vcera som vela rozpravala a spustila sa mi z toho KRV a dost silna bolest na mna prisla:)..ale inak sa to da:P.. teraz prave jem plievku a nejak mi to nejde:D:D:D....a prehovorit rodicov?? dajs i to po tajomky;) ale je lepsie ked o tomvedia rodicia..kedsu normlany pochopia to :Pje to tovj jazyk;)
bože ludia hrozne si chcem dat peercing do jazyka ale bojim sa ze mi rodicia nedovolia poradte mi prosim ako sa ich to mam spytat ..... bolesti sa nebojim ked si ho dam ale toho ze mi ho nedovolia .......kolko vlastne stoji taky peercing do jazyka??
taaak dnes som sa nechala opiercingovat do jazyka...priamo ten prepich neboli, zacne to chvilku potom ako neprijemny pocit podobny svalovici, a zhorsuje sa to pri rozpravani...inak je to v pohode, da sa to prezit...dokonca som uz zjedla aj palacinky po mini kusockoch, pomaly ale islo to...uvidime ake to bude dalej :)
ľudia ja som si dávala piercing do jazyka minulý štvrtok , ešte tomu neni ani týždeň , ale som s tým spokojná všetko v pohode sa dá prežiť.. odporúúčam :-) Ale hlavne sa nezlaknite keď vám potom jazyk napuchne a budete ho mať trikrát väčší ako normálne :) ale inak pohodka :)
Ja som mala piercing v jazyku. Bolo to úžasné. Riadne skvelé. Ale po roku som dostala takú silnú infekciu, že som prišla o zub:( a musela som si ho vybrať. A pritom som sa tak o neho starala!!! A čo sa týka bozkávania 2 ľudí s piercingom, nie je to veľmi príjemné. Lepšie je ked má iba jeden:)