Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

eLuCei

for H24V :

pokiaľ máš dosť dlhú tyčku..taq by sa to stať nemalo,..ja som mala 20mm a stačilo mi to :) len sa s tým ešte nesmieš hrať,treba nehať jazyk oddýchnuť :)

H24V

Taakze ja som si dala piercing vcera a boli ma len spodna strana jazyka ale aj to sa da zniest, trochu to opuchlo ale uz vcera som zjedla tri kusky pizze asi za hodinu takze v pohodke, len si treba jedlo posuvat vydlizkou az ku stolickam vzadu a ide to..:-) chcem sa spytat ci je mozne aby sa spodna gulicka vtiahla do jazyka kym sa to hoji, mna pred tym totiz piercer varoval...piste sem, alebo RP na H24V, diki

lesslie

joooj preco sa normalne nenajete? ja mam teraz piercing 4. den a normalne papam vsetko, okrem mliecnych vyrobkov...ide to pomaly ale da sa...a potom si vyplachnem usta vodou, tantum verde a nie som hladna... :)))

Kika:)

Mandarinka neboj sa sú krátšie, tak ked sa ti to búcha určite to nieje v poriadku, ja mám ešte tú dlhú aj si ju mienim nechat, a pri bozkávaní to vobec nezavadzia , takže to máš možno bližšie k tej špičke, a netreba si to ničím čistit, lebo sliny obsahujú prirodzené enzými a látky ktoré podporujú hojenie a sú aj ako dezinfekcia, preto sa jazyk hojí najlahšie so všetkých...

mandarinka

hallo ,poradte mi niekto,mne to tam fakt pri tom bozkavani vadi,je mozne ze niesom na neho este zvyknuta?ale ved ho mam asi mesiac.zda sa mi ako keby bola ta cinka dlha(nebojte sa nemam este tu prvu-ked opuchne jazyk)mam si kupit kratsiu,no len ci este kratsie su!

lejliii

Nemozem si pomoct, ale mne sa na babach hrozne nepaci ak maju piercing. Podla mna to ubera zo zenskosti, baby, sme predsa pekne aj bez toho.

mandarinka

ja by som sa chcela opytat,ze mne sa zda ze ho mam prilis k spicke jazyka,a ked sa s priatelom bozkavam tak mi stale bucha spodna gulicka(plastova)na zuby,a je to take divne no neviem,mate to niekto tak tiež,a nevadi to?

toňuľa

thaak ja som si dala pierc. pred 3 dnami....aaachjaaaj...brusko ma uz tak boli ze koneec....ceem sa uz konecne normalne napapat..nie len same vyzivky a polievky..ale som happy ze to mam...je to super pocit..len ma nejak cudne boli spicka jazyka....ale fest stipe tak newiem preco to je tak....mam mensie obavy ale dufam ze to prejde..a co sa tyka prepichnutia tak to vobec neboli..skôr ked davaju pierc. dnu.....to troska stipe ale da sa to....je to sexy ...ale som zvedava ake to je ak maju obaja partneri pierc...dufam ze to nebude moc ako hrkálka..... hihih....no este vydrzat tak 2 dni a môzem ist oslavit narodkyD:D:D......ako sa patriii.... je to uplne super.....wuááá....teskám sa ....

mandarinka

po dlhsom case si netreba uz ani nicim cistit,ved aj ked si umyvate zuby tak aj pasta trochu stipe tak aj tym sa to trochu vycisti,ja som si to ani moc necistila ked som to mala cerstve,iba trochu alpou precistila a hotovo,ani sa mi to nezapalilo ani nic takze v pohode :)