CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
čaute, v piatok si chcem dať spraviť piercing do jazyka, ale na jednej strane líca mám malú aftu..može to vadiť??
uz mam vymeneny piercing za kratsi, nebolelo to :))) a je to uplne iny pocit ako s tou dlhsou cinkou :)
ALFica> diky :)
Lesslie ,pozri si toto..a mozes :) www.youtube.com
ludkovia, uz mi lezie na nevry ta dlha cinka, mam aj kratsiu, no na vymenu mam ist v pondelok priam tam kde mi ho robili, no chcela by som si ju vymenit uz teraz, len neviem ake to bude....boli to?
solnicka> ak sa s nim budes vela hrat tak sa ti moze znicit sklovina, a na prevenciu toho si das bioplast a bude po kazeni zubkov :D
for matinka :
nemusíš si ho dávať dolu,ak máš v pohode zubárku :D btw ja ho mám tiež mesiac a normálne ti nezarastie,ked ho máš chvilku dole :)
ako je to ked idem k zubarke, musim si dat piercing dolu?..lebo sa bojim ze mi zarastie mam ho ani nie mesiac:(