CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
tak ja mam piercing v jazyku uz2 tyzdne...odhodlala som sa na to z minuty na minutu...zaplatila som 36.50 a prepich ma trochu bolel ale tak za krasu sa trpi :-D jazyk opuchol to je jasne...varovali ma ze nemam fajcit ani trenovat bo som profesionalna sportovkyna...no buhuzial...fajcila som sice menej ale na treningy som chodila...po 4 dnoch mi uz nic nebolo normalne som sa najedla zbuchla som 3 bagety na posedenie bo som bola vyhladnuta :D ale vobec ma to uz nebolelo..dokonca som sa s piercom stale hrala v ustach..cistila som to pravidelne po kazdom jedle, pred spanim, rano...vravim uplna pohodicka..az na to ze jak som cmulala lad tak sa mi zapalilo hrdlo a teraz som chora...ale neva..:D to sa vylieci..pierc ostane..a este jedna pikoska..:-D takto o tom este ani nevie..a nechystam sa mu to ani tak lahko povedat..len si musim davat pozorkedy sa s tym hram...bo ak mi to zbada :-D
Ja mam piercing uz asi 6 den...a este trochu boli...inac mi wobec nenapuchol. Susel jak dilinko...uz sa tesim kedy si ho wymenim.
Prepich inac nebol absolutne...ale bolelo ked mi to stymi kliestami zmagol...som myslela ze odpadnem...a slyni tiekli ako bernardinowy. A mam taky diwny jazyk...ako koberec... :( To preco? A inac ja som pila aj kakao tak moze to byt z toho? :(
Odpiste na monster.energy@zet.sk prosim.
ja som mala vlastny piercing a prepich ma stal 15eur ked v salone kupim piercing tak prepich stoji 9 ale piercing stoji nejakych 17eur co na nete sa da objednat za 3eura ...u nas nieje konkurencia male mesto tak ceny maju ze sa chytam za hlavu neviem mozno je to tak aj u vas...na nete som si objednala za taku cenu 3 piercingy plus postovne a stale som platila menej..takto mam dlhu tycku keby nahodou mi zarastla dierka a sla by som znova na prepich, mam z bioplastu kratsie na vymenu oranzovy a fialovobiely...este si chcem zaobstarat plosky a fosforovy ale to pockam kym si kamoska buide chciet objednat tiez aby nas vyslo este lacnejsie postovne
po akej dobe sa môžem bozkávať???plosím odpíšte niektooo
po akej dobe sa môžem bozkávať???plosím odpíšte niektooo
mimomumo> ked mas tych piercongov viac, tak vies ake to je, ked si ides dat prvy tak netusis co ta caka a ake to bude ked ti ho budu vymienat...ak s tym mas problem vynechaj tutp temu a necitaj to tu...paa
a este zboznujem prispevky typu :D idem si ho dat vymenit bude to boliet? :D akoze fakt hahahaha :D:D:D to myslite vazne? :D:D:D:D co ma akoze na tom boliet?
anka a ostatny neviem na co si ho chcete vobec davat ked mate posrate gate kazdy druhy prispevok ze sa bojite o com to je?
ja to berem ako sport a hlavne sa tesim na ten prepich ked mi idu robit... do jazyka som si dala dvakrat a mam aj ine piercingy a takych mumakov co sa toho bojja a stresuju fakt akoze sranda haha :D mimozemsky mumaci :D:D:D