CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
Je to w pohode.zmizne to ked jazyk odpuchne.
awojteee....ludia newiete mi nejako pomoct??cem si dat piercing do jazyku ae rodicia o tom nesmu wedet...je nejake riziko ze by mi to zistili??:Dpllls pomoztee mii..
to je uplne normalne. jazyk si vytvara ako keby ochranu to ti po njakom case zmizne.. aj ja som to mala a po njakych 2 tyzdnoch mi to zmizlo
normálne na celom jazyku no okrem špičky jazyka tam nemám tak vieš čo by to mohlo byt?
ako mas na jazyku biely povlak??..alebo len okolo piercingu?
cawesky....chcela som sa spýtat pred 4 dnami som si dala do jazyka piercing...len teraz mam jazyk biely je to normalne abo mam stym nieco?? dakujem za co najrychlejsiu odpoved
velmi to boli ? mam 12 a na 13 si chcem dat do jazyka.. :)) boli to.. ? ci vpohode..prirovnajte k neicomu bolest : )) dakujem
Cawte ja mam piercing us asi 2 mesiac a ako ked som si ho bola dat prepichnut tak som sa tak strasne bala ale ked mi prepichol absolutne som to necitila ... nemohla som jest asi take 4-5 dni iba kasu a podobne somarinky ale prezila som... ked som rozpravala tak absolutne nebolel a bozkavat som sa bozkavala uplne normalne a robilo mi radost sa bozkavat s piercingom.. lebo je to skvely pocit.. :D vyenit tycku som si bola po 10 dnoh... aj ked som mala ist po 2 tyzdnoch.. ale nevidela som zmysel toho ze som mala mat taku dlhu tycku este niekolko dni ked jazyk us bol odpuchnuty a zbytocne mi ta tycka nevadila... ale este stale rano ked sa zobudim tak mam opuchnuty jazyk... :DD
juuj..ja som si ho dala neska..xD...strasne som bala,ale ta pani v studiu bola strasne miléé..:))...thak som to prezila :D..a daloo sa,prepich nebolii..:((..zatim ma to boli len ked vela kecáám :D...a som strasne hladna a bojim sa najest =DDD...hmm.aleee vydržiim..shak to stojíí zato..:-))..a inak drzte p alce,nech mi nato rodicia nepridu,lebo to bude..:D probléém potom =D...heeeh..:_P..thak caftee.:P