Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

beuskaa

awojteee....ludia newiete mi nejako pomoct??cem si dat piercing do jazyku ae rodicia o tom nesmu wedet...je nejake riziko ze by mi to zistili??:Dpllls pomoztee mii..

emma..

to je uplne normalne. jazyk si vytvara ako keby ochranu to ti po njakom case zmizne.. aj ja som to mala a po njakych 2 tyzdnoch mi to zmizlo

sammara

cawesky....chcela som sa spýtat pred 4 dnami som si dala do jazyka piercing...len teraz mam jazyk biely je to normalne abo mam stym nieco?? dakujem za co najrychlejsiu odpoved

nikuska13dd

velmi to boli ? mam 12 a na 13 si chcem dat do jazyka.. :)) boli to.. ? ci vpohode..prirovnajte k neicomu bolest : )) dakujem

pumaca

Cawte ja mam piercing us asi 2 mesiac a ako ked som si ho bola dat prepichnut tak som sa tak strasne bala ale ked mi prepichol absolutne som to necitila ... nemohla som jest asi take 4-5 dni iba kasu a podobne somarinky ale prezila som... ked som rozpravala tak absolutne nebolel a bozkavat som sa bozkavala uplne normalne a robilo mi radost sa bozkavat s piercingom.. lebo je to skvely pocit.. :D vyenit tycku som si bola po 10 dnoh... aj ked som mala ist po 2 tyzdnoch.. ale nevidela som zmysel toho ze som mala mat taku dlhu tycku este niekolko dni ked jazyk us bol odpuchnuty a zbytocne mi ta tycka nevadila... ale este stale rano ked sa zobudim tak mam opuchnuty jazyk... :DD

.plaboY GIRL

juuj..ja som si ho dala neska..xD...strasne som bala,ale ta pani v studiu bola strasne miléé..:))...thak som to prezila :D..a daloo sa,prepich nebolii..:((..zatim ma to boli len ked vela kecáám :D...a som strasne hladna a bojim sa najest =DDD...hmm.aleee vydržiim..shak to stojíí zato..:-))..a inak drzte p alce,nech mi nato rodicia nepridu,lebo to bude..:D probléém potom =D...heeeh..:_P..thak caftee.:P