Ahoj,poradi mi niekto ,ako pribrat?Jem skoro stale co pride a kde pride a stale sa mi to nedari.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Chcem pribrať na váhe
Aj ja...
a kolko mas rokov?
Ahojte..Prosim vas poradte mi s otazkou:Chcem pribrat..Už som aj chodil do posilovne tri mesiace ale nepomaha prosim vas poradte mi ja uz neviem co mam robit..Dievcata ma nechcu lebo som dost chudy ..Ja sy myslim ze moja tvar je pekna ale ta postava jaj keby som trosku tucnejsi o 7 kil ..Mam 60kg vahu a 180 cm vysku hroza zee..Prosim vas poradte mi som zufali!!!
Hej, ale vacsinu by sme asi napisali my. A mas rad vacsie, ci mensie zadky? Ci to som v nespravnej teme? Uz sa mi to pletie,xixi
no ano naco tolko for, ktore maju este aj metuci nazov. no myslim, ze vzhladom na temu by asi po par tyzdnoch bolo tych stranok mozno aj viac ako 10 milionov.
Tak to sa potom moze spravit len jedno forum a to bude mat 10 milionov stranok, nie?
ked to takto bude pokracovat, tak na kazdom fore sa budu riesit pekne zenske zadky :)). ale nam chlapom to nebude vadit, takze v pohode.
Karco, ty si aj tu? Z toho si nic nerob, ani je neviem, co to je. Ale vieme, co su pekne zenske zadky :-)