Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

carlos

Problem ako pribrat som mal aj ja . Pri vyske 186 som vazil 55 kg. Casom sa moja vaha prirodzenou formou vysplhala na 65 az 70. Ked som mal 20 rokov zacal som sa venovat cviceniu .Cital som casopis muscle and fitenss a docital som sa o pripravkoch ktore su na prirodnej baze a pouzivaju ich sportovci ako doplnkovu vyzivu . Kupil som si Mega Mass 2000 a pil som ho 3x denne . MOja vaha sa zvysila na uroven ktora bola normalna . V sucastnej dobe priberam uplne prirodzene .Myslim ze telu treba dodat latky ktore potrebuje na svoj rozvoj .

teac

ahoj len by som chcela vediet ci je normalne na mna ked mam 14 rokov,vyska 167cm a vazim 41 kg.Chcem pribrat ale neak nejde,nieco zjem a som hladna akoby som nic nejedla uz niekolko rokov,takze jem stale a v kuse a nic som este nepribrala.Prosim pomozte.Diky

syma

do foodov radsej nechod, dvihne sa ti cholesterola efekt nebude ziadny
ja som naposledy pribrala 3kg ked som na veceru o siedmej jedavala detsku krupicovu kasu z medom a orechami, tyzden vkuse

adrianka

ohh, mať tak tvoje problémy :-) takže.. pi len sladké vody, žiadne minerálky alebo niečo podobné, jedz plnotučné syry, všetko čo obsahuje kalórie, a hlavne vždy sa najviac najedz navečer, pre spaním, jedávaj viackrát denne a vo vačších porciách, a radím ti čo najčastejšie chodiť do Fast food reštaurácii ako Mc Donald´s :-)

sona

ked chces pribrat hlavne jedz a pravidelne v mensich porciach a velmi casto,nevynechavaj ranajky ani vecere..musis mat vacsi energeticky prijem ako vydaj..to je moj nazor..

siss

ahojte
mam problem ze som strasne chuda mam 13 rokov meriam 150cm a vazim iba 34kil
ako ma pribrat?napiste mi niaku dietu chdim aj na gastro a bola som aj v kupeloch bardejov a pila som tam niaku mineralku a pribrala som aj vyrastla ale stale mam tenke ruky ale dlhe a strasne sa za to hanbim,nemozem ani nosit v lete tricka s kratkymi rukavmi prosim pomozte vopred dakujem