Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

asd

No janko si chlapec a ti su skoro vsetci chudi. Nie jak baby, ale pod na inu temu - Kto ste, co ste, dajde radu daku - tam je sranda.

miso

cafte ja mam 17 rokov a asi pred tromi tyzdnami som zacal brat pangamin mam 176cm a 65kg a dovtedy som mal asi rok 60kg a za tri tyzdne 5 kg hore to je podla mna v pohode chcem to dat aspon na 70kg a budem stastny. ked neviete pribrat kupte si pangamin s mineralmi a budete zrat jak divi a priberete dufam ze za taky mesiac a pol az dva mesiace to bude tych 70kg lebo uz sa to tazsie nabera ako na zaciatku drzim paluchy :)
keby daco tak napis v pohode na email

katika88

No ked si suchy :-) a neskutocne vela jes tak potom podla mna to bude tou stitnou zlazou,takze zajdi za doktorom.

katika88

Ulo na to sa beru lieky lebo nie je to ziadna sranda zanedbat liecbu tejto choroby.Moj priatel to ma a pokial myslis ze ci sa da nejako s tymto ochorenim pribrat tak ti poviem ze nie aspon vyrazne urcite nie.jednoducho ludia s tymto ochorenim mozu doslova zrat ako kôň a stale budu krasne stihli alebo chuducky.

ulo

to si myslim ze nie je tak celkom pravda ja jem v kuse stale do seba nieco pcham zjem najviac z rodiny dokonca este viac ako moj 102 kilovy brat ktory mozes mi verit zje toho fakt vela .a ja zerem a zerem a na vahe sa mi zdvihne akurat mozno 1 kilecko no na druhy den je to zas take iste Skusal som jest cely den aj same sladkosti cokolady a ine blbosti no stale nic dokonca kdesi radili ze vraj pomaha mlieko s piskotami raz za den pred spanim no vsetko je bezvysledne .chudokrvny neni som takze ja uz fakt neviem

Stainless

Ak nemozete pribrat, moze to byt hormonalnou poruchou. Obvykle to vsak je tym, ze jete MALO. Aj ked sa vam subjektivne zda, ze jete dost, nie je to pravda. Uz male mnozstvo jedla vas zasyti, na rozdiel od niekoho ineho, kto musi zjest viac. Ak ste mali vzdy malu vahu, je to malym mnozstvom jedla, ktore nevojde do maleho zaludka. Zaludok je len sval a ten sa vie zvacsit.
To aku budete mat v zivote vahu sa nastavuje vo veku asi 2-6. Preto deti tucnych rodicov su tucne, lebo uz vtedy ich rodicia prepchavali.
Skuste jest vacsie mnozstva jedla. To ze budete do seba liat cisty olej, len preto ze je tam mnozstvo tuku, nic neznamena. Tucne potraviny nie su vsetko.