Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

lana

Caute vsetci,co nemozete pribrat,skuste PANGAMIN BIFI,je dostat v lekarni bez predpisu.Mne to pomohlo,aj ked su to len pivne kvasnice-3x5,drzim palceky,ked pomozu,budem rada,dajte vediet,pa

ulo

mam 16 rokov vysku 183cm a vazim 59 kil mozna ze sa to niekomu nezda malo ale asi mam len tazke kosti alebo co v tvari som dost chudy sanky mam opadnute pritom postava nevyzera o nic lepsie PLEASE kto ma v tom skusenosti poradte mi ako pribrat ked nie celkovo tak aspon v tej tvari PLEASE

fifa

Smiem sa spýtat koľko máš rokov?
Čo keby si začala cvičiť v posilnovni,začni jesť veľa bielkovín aby ti narastla svalová hmota.

slimaciq

Ja viem, ze nemam problem so stitnou zlazou. Ja som len naraz velmi vela schudla a nemozem to nabrat naspat. U mna sa tzv. jojo efekt neprejavuje. Lahko chudnem a tazko priberam. Len uz nechcem vyzerat ako anorekticka!! Poradte mi prosim....

fifa

Caute ak jete kalorické jedlá a nepriberáte, skúste isť za doktorom či nemáte problémy so štitnou žľazou.

slimaciq

Aku znacku doplnkovej vyzivy by ste mi odporucili? Pocula som aj nazor, ze by som mohla pribrat, keby som si okrem normalneho jedenia robievala cocktaily na chudnutie, nieco ako je "ultra fit and slim"....poradte niekto, prosim....dakujem za kazdu odpoved