Ahoj,poradi mi niekto ,ako pribrat?Jem skoro stale co pride a kde pride a stale sa mi to nedari.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Chcem pribrať na váhe
Lana kolko to stoji,ako ti to pomohlo,ako to ucinkuje .....trochu to pribliz
Caute vsetci,co nemozete pribrat,skuste PANGAMIN BIFI,je dostat v lekarni bez predpisu.Mne to pomohlo,aj ked su to len pivne kvasnice-3x5,drzim palceky,ked pomozu,budem rada,dajte vediet,pa
PLEASE
mam 16 rokov vysku 183cm a vazim 59 kil mozna ze sa to niekomu nezda malo ale asi mam len tazke kosti alebo co v tvari som dost chudy sanky mam opadnute pritom postava nevyzera o nic lepsie PLEASE kto ma v tom skusenosti poradte mi ako pribrat ked nie celkovo tak aspon v tej tvari PLEASE
Smiem sa spýtat koľko máš rokov?
Čo keby si začala cvičiť v posilnovni,začni jesť veľa bielkovín aby ti narastla svalová hmota.
Ja viem, ze nemam problem so stitnou zlazou. Ja som len naraz velmi vela schudla a nemozem to nabrat naspat. U mna sa tzv. jojo efekt neprejavuje. Lahko chudnem a tazko priberam. Len uz nechcem vyzerat ako anorekticka!! Poradte mi prosim....
Caute ak jete kalorické jedlá a nepriberáte, skúste isť za doktorom či nemáte problémy so štitnou žľazou.
Aku znacku doplnkovej vyzivy by ste mi odporucili? Pocula som aj nazor, ze by som mohla pribrat, keby som si okrem normalneho jedenia robievala cocktaily na chudnutie, nieco ako je "ultra fit and slim"....poradte niekto, prosim....dakujem za kazdu odpoved
Aj ja potrebujem pribrat a chcem si kupit doplnkovu vyzivu...ako to chuti? nie je to hnusne?