Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

katusaa

ahoj
Ja som bola u doktorky, pretoze som dost schudla a nemohla som pribrat, vyzerala som ako vesiak :) Zdravotny stav som mala OK, bolo to zo stresu. Tak som k nej chodila kazdy tyzden na injekciu Vitaminu B. Presne ich bolo 10. Za styri mesiace som pribrala 5 kg :)) a drzi sa to..

amorea

daju sa predpisat specialne veci ktore proste nenicia zdravie...moj bratranec mal rovnaky problem a bral kvasinky po nich pribral 5 kg, treba sa poradit s lekarom

madison

johanka ... a myslis ze sa oplati znicit si zdravie .. len aby som pribrala?? ako tu popisujes cola .. a nwm co este .. tak travenie mam v kelu,vyrazky ... a nwm co este .. a zdravie. . tak .. mno. .. hadam nemusim hovorit .

pribrat

Chcete pribrat?? najlepsi a najucinnejsi spôsob ako pribrat je cvicit! Nemusite kazdy den, staci 2-3 krat do tyzdna do posilovne a brat nejake doplnky vyzivy ( zistite si na odbornych strankach). V pohode sa da do roka pribrat 15 kg.

johankaa

ako pribrat? no panecku....jednoducho...vsetko si slad a sol...ale poriadne, zajedaj bielym pecivom, aj ryzu, zemiaky, proste vsetko, papaj plnkove kolace, pi napoje ako Cola-v 1 dc je 30 kociek cukru...malo sa pohybuj..ak ani toto nepomoze tak uz neviem

simona

Ja neviem ako mam pribrat jem co mi pride pod ruky cokolady kexi zmrzlinu a farebne vody pizzu hranolky no proste vsetko a nic nepomaha.PORADTE.

asdf

posilovanie. 3x do tyzdna ist do posilky a precvicit cele telo, a jest 5-6x denne. A spat aspon 8 hodin kazdy den. Pokial budes spravne cvicit, vela vela jest, a mat dostatok spanku, za rok naberes aj 10-20 kg. Ale na to ti skor odporucam nejake dobre forum ako napr. posilovanie.sk, a pod, tam ti poradia lepsie...

mimi000

ahojte.... mam 163 cm a vahu 44 kg.... skusala som pangamin ale nic... aj vitaminy B a nic nezabralo... cvicim pravidelne kazdy den drepy na posilnenie ale nemam pocit zeby som pribrala... papam pravidelne a primerane a nemam problem jest o polnoci hamburger :) prosim vas existuje vobec sposob ako pribrat???