Ahoj,poradi mi niekto ,ako pribrat?Jem skoro stale co pride a kde pride a stale sa mi to nedari.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Chcem pribrať na váhe
mam 12 rokou onedlho budem mať 13.Meriam 160-162 a vážim 44-45kg ako kedy.ked sa nejem poriadne tak važim 45kg a ked normalne tak 44kg.Ked odvážim predtým ako sa idem kupať vážim napriklad 45kg a ked sa okupem mam už 44kg nechápem.všetci mi vravia že nato ako jem vyzeram ako kosť.niekedy sa najem viac ako moj 97kilovy ocino a 66kilova mamina.nechapem tomu.Pomožte mi hocičo jem sladkosti každy deň mam niake ovocie ale nič nikdy som nemala viac ako 46kg.Pomožte mi ak to bude takto stale ako to je tak neviem čo bude v buducnosti so mnou.:(
ked máte problémy s trávením a žalúdkom alebo aj nevolnosť pri cestovaní nastrúhajte si zázvor a žuvajte ho.zýázvor prospieva zažívaniu,predchácza žalúdočným nevolnostiam a nadýmaniu,uľahčuje trávenie smažených jedál,zabraňuje tvorbe krvných zrazenín,podporuje krvný obeh a prehreje celé telo.uvolňuje hlieny a odporúča s aj pri liečbe reumatizmu.používa sa ako korenie a pije sa aj ako čaj. je to afrodiziakum posilňuje srdcovo cievny systém.Veľmi dobrý čaj je na žalúdok benedikt lekársky ,palina,vachta trojlistá
a
Citaj predosle prispevky
prosim poradte ako pribrat aspon 3 kg
fosti, ako som davnejsie napisal, horny a spodny uzaver na zaludku pracuju na pokyn kyselin, ked sa nahromadi dost kyselin, horny uzaver sa zatvori.Po nejakom case na to, ked kyseliny a enzymi mali moznost posobit na jedlo sa otvori spodny uzaver.
Takze klucove slovo je dost kyselin na funkciu uzaverov.
Lekari davaju na palu(neuzavrety horny uzaver a kvasenie v zaludku z nedostatku kyselin) antiacidy, aby potlacili palu, cim ale zbavia zaludok kompletne kyselin a nemoze sa uskutocnit travenie.A uzavery nepracuju...
Na adresu pouzivanych lieciv:
Podophyllum peltatum ma jedovaty pakoren, ktory sa pouziva v prirodnej medicine hlavne ako prehanadlo, tiez ma ciastocne atb. vlastnosti. Neodporucam jedovate.
Neodporucam prehanadla, nedaju moznost telu absorbovat=podvyziva.Naviac nicia creva. Treba viacej vlaknin na cinnost criev.
Duspatalin(mebelerine HCl, Colofac) je antispazmoticum, neviem na co ti ho predpisali.Spazm=krc. Ked beries prehanadlo, mas krce...
Panzynom forte N je zmes pankreatickych enzymov, konecne nieco na travenie.Nenechaj sa oklamat tym "forte", nie je to velmi silna zmes enzymov.Mozno potrebujes vacsiu davku alebo lepsiu zmes.
Ale problem so zaludocnymi kyselinami neadresovali, na to treba Betain HCl.
Tak isto neadresovali zapaly pankreasu, tam predsa musi byt nejaky patogen sposobujuci zapaly, pravdepodobne Helicobakter.Alebo virus
Pozri si na temu helicobakteru na liecenie a pod.
Priroda nam dava plno antimikrobialnych(selen, zinok, GSE,oreganovy olej,extrakt z olivovych listov, koloidna strieborna voda...)
A tiez prostriedky na zvysenie viralnej odolnosti=imunity. To mas v temach herpes, hpv a podobne
Prirodzene protizapalove su bromelain(tiez enzym na travenie bielkovin)omega 3 kyseliny(rybacie a lanovy olej) GLA(pupalkovy a borakovy olej), quercitin 2x400 mg, dumbier (1 gram cerstveho korena)a ine
Na regeneraciu pankreasu je dobra polovicna davka protokolu dr Berksona(sylimarin 900 mg, alfa lipoicka kyselina 600 mg, selen 400-600 mcg)
Kokosovy olej nevyzaduje zlc na stravenie a dava extra energiu. Je tiez mierne antimikrobialny.
cau chlapci ja mam 30 a zacal som priberat az teraz ale mal som spoluziaka ktory pribral 10kg za dva mesiace musite jest kazde 2hod a pojde to same kym sme skoncili skolu mal 100kg ale potom je problem prestat lebo sa vam roziahne zaludok a dajte si predpisat b12 a jedzte pangamin
ja mám 13 rokov a 42kg a chcem pribrať. vôbec sa mi to nedarí a ani to na mne nie je vidno