Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

mnamka257

aj ked jes vela nie je jedno CO jes.jedz hlavne psenicne vyrobky a vyrobky bohate na bielkoviny-hlavne mliecne vyrobky a pecivo...pokial nepriberies zajdi k svojej obvodnej lekarke a ta ti predpise a odporuci nejake vitaminy...mozno mas len dobry metabolizmus-iny ludia by boli radi:)ale uplne ta chapem..tak teda vela stastia

justa

volam sa justina a mam 13 rokov a neda sa mi pribrat...mozem jest aj vsetko ale stale sa mi neda pribrat ...mam 62kg

arester

Ako pribrať ? 3x do týždňa posilka a potom sa držať jurgenovho "THE ART OF VELKOVYKRM" new.biomag.sk -- je to napísané síce svojsky, ale v podstate to vystihuje všetko

anorexia=((

akooože noo ja som brala tieš kvasinky a pribrala som asi 5 kiil ale som ich vysadila a znova som schudla ...ja fakt neviem čo mam robit..to fakt cvičenie pomaha?a viete mi poradiť ake su to cviky? ja mam 157 cm a vahu 44-45 a 16 rokov!!!!hroza

amenko

Ahoj mam podobny problem neviem ako pribrat mam 175cm a len 45kg skusal som skoro vsetko za den zjem priblizne 22000kcal a nic mozno dake kilecko za mesiac

chuda

trepete hluposti radsej mi napiste nake lieky ktore sa daju kupit aj bez predpisu a ktore pomahaju a priberem s nich uz mi to je jedno aj nech skodia uz pet rokov mam stale tu istu vahu a priberam iba na bruchu inak som chudy ako spajdla ak nekdo o necom vie napiste mi prosim na doooooooors8@azet.sk dik

m!ssak

straasne velmi by som chcela pribrat... maam 15 rokov meriam 163cm a vaazim asi okolo 49 kg... urcite viem ze to nieje tym ze maalo jem.. LEBO nemysliim ze 7 rohliikov naraz na veceru je maalo... napr :DD alebo celaa vianocka naraz :D... maso jem takisto.. plno ovocia zeleniny..proste jem co vidiim a vyysledok ziadny .. potrebujeem aspon nejakyych 5 kiil navyse ved ide leto a ako ja budem vyzerat v plavkaach :DD zachraante ma nieekto prosiim :O)

Laura28

Caute vsetci, takze cely zivot som bola ako papek, mam to proste v genoch, total chuda, v puberte som zacala fajcit, a fajcila som 10 rokov. Pri mojej vyske 174cm som vazila 55kg. cize chudaaaaa, koli tomu som nenosila ani sukne, lebo som sa hambila. No a prestala som minuly rok v january fajcit, mesiac nato som zacala CVICIT aerobic 2x tyzdenne, a teraz som na nespoznanie, az drzim delenu stravu, lebo uz mam 65kg, a pribrala som na celom tele!!! od zadku, cez stehna, prsia proste vsetko. Fakt je to tym cvicenim, lebo naberam svalstvo.
Dufam, ze som vam poradila, a ak fajcite tak prestat a priberete same od seba.

rezanka

akoze sory ale mohol by sa sem tam, aj odbornik vyjadrik k tymto veciam... vzdy ked nieco potrebujem vediet a obratim sa na diskusne forum nikdy tu nie je pomoc od odbornika...preco??myslim ze je to chyba...a mali by ste ju cim skor napravit...a nie len co sa tyka priberania ale vsetkych tem...dakujem