Ahoj,poradi mi niekto ,ako pribrat?Jem skoro stale co pride a kde pride a stale sa mi to nedari.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Chcem pribrať na váhe
ahojte..vsetci:)no a ked chcem pribrat teda zacinam chodit do posilky okrem normalnej stravy...čo by som mala este brat?Nejake vitaminy...alebo čo poradte?
Keď som bola menšia mala som z toho velké komplexy casom som priberala a dens mám 16 a znova sa mi vrátil ten komplex mám 54kg a 176cm stále niesom spokojná...co mi pomohlo aspon kusok je ze cvicím a behám ked neméte na posilku tak behávajte a cvicte doma...
certica..presne tolko isto mam aj ja...aj ta vyska aj tie kg...do posilky nechodievas?
ja mam 163cm a 45kg...ja by som bola so svojou postavou aj celkom spokojna, no stale mi vsetci hovoria aka som chuda a mne to strasne vadi...chcem pribrat tak cca.3-4kg...
katusaa, tak to sme na tom rovnako!:)
ja som za poslednu dobu tiez dost rapidne schudla - zo stresov. najhorsie sa k tomu stavalo okolie - vsetci sa len pytali co sa so mnou deje, ci som chora alebo co.. vraj to bolo na mne velmi badatelne a vyzerala som hrozne. teraz sa tiez velmi snazim vsetko to zhodene nabrat, ale ide to fakt tazko.. ale myslim, ze uz take to kilecko sa na mna nalepilo, a hned je to lepsie:))