Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem pribrať na váhe

zuuzu

ahojte..vsetci:)no a ked chcem pribrat teda zacinam chodit do posilky okrem normalnej stravy...čo by som mala este brat?Nejake vitaminy...alebo čo poradte?

suzana@gmail.com

Keď som bola menšia mala som z toho velké komplexy casom som priberala a dens mám 16 a znova sa mi vrátil ten komplex mám 54kg a 176cm stále niesom spokojná...co mi pomohlo aspon kusok je ze cvicím a behám ked neméte na posilku tak behávajte a cvicte doma...

hanciiiiz

ja mam 163cm a 45kg...ja by som bola so svojou postavou aj celkom spokojna, no stale mi vsetci hovoria aka som chuda a mne to strasne vadi...chcem pribrat tak cca.3-4kg...

certica26691

POMOOC!!mam 178 cm a 53 kg...potrebujem o trochu viac pribrat poradte mi ako..jem pravidelne a vela a nic nepriberam ziadne jedlo si od ust neotrhnem prosim poradte mi som zufala:(((

kim

prosím, môžte mi poradiť ?? jem skoro stále a veľa a aj tak sa mi to nedarí ... v poslednom čase jem až tak veľa, že mi kamošky normálne hovoria, že som pažravá ... a aj tak sa mi to nedarí ... prosím odpoveď na maily Kimberlly333@azet.sk ... thank you

kim

mám 45kg, okolo 175cm a chodím do šiestého ročníka na základnej ... som veľmi chudá a už neviem čo mám robiť ... prosím, poradíte mi niekto ?? môžte aj na mail: Kimberlly333@azet.sk --- ďakujem ...

dusan

mam 190cm,74kg,,fajcim uz 12 rok ale nemusim ked nechcem,sladke nejem moc,lubim pivo,,a chcel by som pribrat 15 kg co najrychlejsie,tak aby som nepribral v riti,,dokazem jest kazde dve hodiny,,,poradi te mi???

for katusaa:)

katusaa, tak to sme na tom rovnako!:)
ja som za poslednu dobu tiez dost rapidne schudla - zo stresov. najhorsie sa k tomu stavalo okolie - vsetci sa len pytali co sa so mnou deje, ci som chora alebo co.. vraj to bolo na mne velmi badatelne a vyzerala som hrozne. teraz sa tiez velmi snazim vsetko to zhodene nabrat, ale ide to fakt tazko.. ale myslim, ze uz take to kilecko sa na mna nalepilo, a hned je to lepsie:))