Kto skúsil Herbalife?

jas123

jasné,že sú aj výnimky,len mi občas strašne vadí,keď niekto,nehovorím,že ty,neustále len tvrdí,že to 100% funguje a nepripustí fakt,že to všetkým nepomáha.Mne to pomáha,ale mala som plno klientov,ktorým to nerobilo dobre a necítili sa dobre a na svete nič nie je univerzálne,aby to fungovalo všetkým.A vzhľadom na to,čo som si musela zažiť,aj urážky,je to pre mňa dosť citlivá téma a myslím si,že s HL by mali robiť iba ľudia,ktorí to myslia úplne vážne,lebo väčšina len kazí meno firme,sú takí sfanatizovaní predstavou veľkých peňazí,že sú ochotní preto urobiť a povedať hocičo a HL potom pôsobí ako sekta,z ktorej je ťažké sa dostať preč.

andrulita

Tak aspoň na tomto sa zhodneme, že produkty sú fajn...
a s tou sponzorkou, je to o ľuďoch, nemôžeš všetkých hádzať do jedného vreca! Sú tam aj ľudia, ktorí to robia preto, lebo ich to baví, lebo chcú niekomu pomôcť. Ja som mala vážne zdravotné problémy a HL som si ich vyriešila, preto som chcela pomôcť aj druhým. A dotýka sa ma, keď si niekto myslí, že to robím z vidiny nejakej mamony! Takže pardon za reakciu s peniazmi, prehnala som to...

jas123

no neviem,kto tu koho uráža,keď tu píšeš,že podľa teba nemám peniaze alebo snáď to mala byť nejaká lichôtka?nikto ťa neuráža konkrétne,ja sa vyjadrujem na dealerov všeobecne a vieš prečo?lebo ja sama som na nešťastie bola tiež dealerkov a správala som sa tak ako vy,stále len o svojom a len HL je super a takmer som preto prišla o ľudí,ktorých mám rada...ale chvalabohu je to za mnou a je mi ľúto každého,kto zažil niečo podobné,najmä,keď ako ja mal primitívnu sponzorku..ale produkty mám rada a vďaka tejto stránke si ich objednávam za polovičnú cenu,takže s produktmi som spokojná...

andrulita

sisisi: ďakujem
a vy dvaja: ste čakali, že keď ma tu niekto bude urážať, že si to nechám?
Okrem iného,každý má svoju pravdu, ináč by ste sem nepísali. Kritizujete "dealerov" a robíte to isté. Takže asi bude pravda niekde v strede.

zuzana23

neminaj peniaze na zbytocne kraviny.aby si mala plny zaludok staci ho zaplnit vodou, a jest take veci ktore aj v malom mnozstve zasytia. zemiaky, kurpicova kasa, strukoviny a zas len voda

jaaaa1

jas123:
nehadaj sa zbytocne,lebo to nema zmysel,oni stale budu trepat len to svoje a ich heslom je "kto nejde s nami,ide proti nam" a ta dotycna,co tu teraz vypisuje je toho jasnym dokazom...oni vidia len svoju "pravdu"

jas123

nie,nepotýkali sme si,ale ja tu nemienim nikomu vykat,je to dosť trápne takto cez fórum,aby som niekomu vykala a okrem toho,vy dealeri ste všetci chronicky zástancovia len toho svojho...a to,že tu niekto dá svoj komentár neznamená,že je frfloš...každý má právo vyjadriť svoj názor

andrulita

jas123: To nemal byť vtip...a my sme si potykali? Nepamätám si. Nečudujem sa, že sú ľudia, ktorí majú s Herbalife problém. Sú to chronickí frfloši ako vy, nič im nie je po chuti, aj keby to bol najlepší produkt na svete, ani to by im nestačilo. Mali by ste navštíviť nejaký kurz asertivity.