Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
Ahojte.Ja som herbalife mala pred par mesiacmi a este som z toho aj pribrala...neodporucam je to iba oblbovak a strata casu a penazi...
Ahojte,zdravím všetkých priaznicov,ale aj odporcov produktov Herbalife.Ja sa radím k prvej spomínanej skupine,keďže užívam produkty už dlhšiu dobu a s ich účinkami som veľmi spokojná.Podarilo sa mi schudnúť a naďalej si udržiavam svoju váhu.Keďže som predtým odskúšala aj iné spôsoby chudnutia a to pomocou rôznych obmedzujúcich diét sľubujúcich rýchlu a účinnú redukciu hmotnosti(-3 až 7 kíl za týždeň)tak mám možnosť porovnať.Áno,so zaťatými zubami sa dá zvládnuť aj takáto "rýchlovka",ale do mesiaca je to všetko späť,ba aj niečo navyše.A to nehovorím o totálnom vyčerpaní a nízkom tlaku s dvojitým videním po skončení diéty.To aby si človek bral dovolenku,lebo nedá sa pracovať a podávať adekvátny výkon a popri tom diétovať.No s produktami Herbalife to zvládam,navyše mám viac energie ,takže nemám problém byť hore aj v tomto čase(viď.čas pridania príspevku).Je to veľmi dobrý a jednoduchý spôsob stravovania(pretože to nie je žiadna stresujúca diéta).Jednoduchý v tom, že kokteil,ktorý si dávam na raňajky a večeru mám hotový za minútu a obedovať môžem spolu s rodinou ,alebo ak som v zamestnaní tak spolu s kolegami.Obedové menu je podľa vlastného výberu: polievka a hlavné jedlo.Nemusí sa nejak zvláštne kombinovať.Ja si dám trebárs aj rebierko s kapustou a knedľou a neuškodí mi to.Na druhej strane chápem,že sú aj odporovia tejto metódy chudnutia,veď len ja sama mám jedného doma:môjho manžela. Ale všetko to pramení skôr z neústupčivosti alebo zaťatosti a negativistického postoja k výrobkom a značke HL a spôsobu predaja.
Rovnako sa však predáva kozmetika Avon, Oriflame,či výrobky Zepter,Topperware a pod.Rozhodnutie je na každom z nás.Ja napríklad ráno nemusím riešiť čo si dám na raňajky-dám si kokteil(mám na výber päť príchutí-jahoda,vanilka,čokoláda,tropické ovocie,krémovo-keksíkový)a je mi fajn, môj manžel si dá napr.párky alebo praženicu a o chvíľu sa sťažuje,že mu je zle.A čo sa ceny týka, myslím, že investovať do zdravia sa oplatí.Zamyslite sa, koľko minú fajčiari na cigarety a vôbec ich to netrápi a taká návšteva kaderníčky,kozmetičky,či nechtového štúdia tiež nie je lacná záležitosť. Je na každom z nás,čomu dáme prednosť.
Tiez som brala Herbalife, ale nepomohlo...bola som sice syta, ale neschudla som ani pri pravidelmom pohybe - kazdy den 1 hodina in-line korcule (leto) + 3xaerobic alebo posilnovna...
preboha dievcata spamatajte sa ved je to len obycajny oblbovak ktorym na vas zarabaju peniaze, klasicky pripad pyramidovej struktury obchodu, alebo tzv.Ponziho schema....
en.wikipedia.org
a navyse, urcite by som do seba ako nahrazku a substituciu normalneho jedla nedavala nejake nechutne chemicke prasky od rana do vecera - to je proti zdravemu rozumu. Ludia, co su na tom, musia byt asi vazne trosky (minimalne psychicky) - skuste sa preboha dostat do formy normalne a zdravo!! - kvalitna zelenina, ovocie, bielkoviny, vlaknina - a sport !!!
jas123: Ďakujem, snáď sa nesklamem...
Prajem všetkým veľa zdravia, či s Herbalife alebo bez neho.
Dovidenia
Áno,každý sa musí nejako živiť,ale tento spôsob nie je pre mňa.Ja mám rada,keď mi hovoria pravdu a preto by som nerada klamala,keby som mala stále tvrdiť,že to 100% funguje,lebo to tak nie je.A držím ti palce,aby si sa nesklamala ako ja a neodplašila si pre HL ľudí,ktorých máš rada.Veľa šťastia
jaaaa1:
Ty si bola tiež dealerkov?
jas123: Ja viem, a ver, veľakrát ma to odrádza!!! Aj môj priateľ hovorí, že je to sekta, ale povedal, že kým neskúsim, nezistím. Skôr je to u mňa pokus. Ja som asi naivná, lebo si úprimne myslím, že to pomôže každému, ak mám pravdu, budem šťastná, ak nie, aspoň sa poučím a možno budem realistickejšia. Sama vidím, že sú medzi nami aj takí, ktorí chcú na tom zbohatnúť, mne osobne je to šumafuk. Je to ich vec, ja ich život žiť nebudem. Ale zas, každý sa nejak musí živiť, no nie? :)