Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto skúsil Herbalife?

hmmmm

no čaute ja uživam F1 3 tyždne a schudla som 5 kg...ale určite to nieje kvoly tym tabletkam a kokteilu to som si ista,to preto že som zmenila svoj jedalniček.druhykrat do toho peniaze nevrazim.ale dakujem HL za to poradenstvo.čo mam jest a ako mam jest pretože to mi ubralo na vahe a nie tie tabletky....

jalla

ok,tak ak chces,mozeme splu komunikovat v teme detoxikacia,ktoru som zalozila preto,ze sa tyka zdravej vyzivy,tak kludne napis,ja tiez obcas zlyham a potrebujem za to poriande vyhresit:)))

lw

jalla: no len ono je to trosku zlozitejsie....neviem, ja si sama neviem rady so sebou....viem, ake potraviny su zdrave, ake mi skodia, zo zdravej vyzivy by som mohla mat aj diplom...horsie je to s pevnou volou...kazdy den som zacinala s presvedcenim, ze dnes to dokazem...nebudem sa prejdat, budem zdravo zit a vzdy vecer alebo na druhy den som zlyhala...a tak stale dokolecka...najskor som sa obratila na svojho obvodneho lekara, nech mi pomoze a ten ma odporucil dietologicke...a taka dietologicka za jedno sedenie, kde ti povie co mozes a nemozes jest (co ostatne kazdy clovek nejako vie alebo si najde aj na nete sam) a zacvakas jej za to tri tisicky.... to iste mam aj v HL, a rovnako v kazdej inej podobnej "fabrike na chudnutie"- cele to je o tom, aby nadomnou dakto drzal kontrolu, ked to uz samam nie som schopna....a casom sa ju naucim snad drzat aj sama....ale dovtedy za to musim platit...a je jedno komu, takze suma sumarum musim si "kupit" vlastnu skusenost a tym vycvicit svoju pevnu volu.... je mi uuuuplne jasne, ze zo samotnych HL vyrobkov neschudnem, ze cele je to o zmene zivotospravy a pohybe...ale v podstate podobny problem ako ja, ma zjavne kopec ludi, a jedine co nam pomoze je, aby niekto nad nami drzal dozor.... a na toto forum som úpisala v podstate len kvoli tomu, aby som sa vyrozpravala, zdoverila s problemom a zozbierala skusenosti s ludmi, ktori to uzivali, pomohlo im to alebo nepomohlo a povedali preci...aby som sa vedela vyvarovat rovnakych chyb....

jalla

tak to mas pravdu,ze ja som nielenze nechala na to peniaze,ale este som s tym aj zacala peracovat..no humus vacsina ludi,co tam je,o zdravej vyzive ani pojem!!!ale to by bolo nadlho,takze kazdy kto moze,nech na take blbosti zabudne,co sa tyka chudnutia,v ramci doplnku stravy ok,ale nie za take nechutne peniaze

lw

jalla, ako citam, tiez si sa spamatal, az ked si za tie prasky zaplatila a uzivala ich... :) ale aj tak, klobuk dole, ze sa ti to podarilo....

jalla

boze moj,to fakt musite zaplatit za nejaky koktejl 1600SK,aj ked v lekarni je o polovicu lacnejsi na to,aby ste sa spamatali a upravili stravu a zacali cvicit??keby niekto upravil stravu a zacal cvicit aj bez nejakych trapnych tabletiek alebo koktejlov,tak by to nebolo ono???ja som to uzivala cez polroka,vlakninu,protein,koktejl aj ten nechutny multvivitamin,viac som nechcela trepat do seba tie "bobule" a ked mam byt uprimna,bol to takly isty efekt ako ked som koktejl kupila z lekarne alebo ked som neskor,nastastie uz s rozumom,upravila stravu uplne-ovocie,zelenina,obilniny,oriesky,semena
,kazdy den cvicim a mam lepsie vysledky,ako ked som nechavala X penazi na HL.ale je to kazdeho vec,ale ten,kto nema pevnu volu,tak neschudne,aj keby mal tie najlepsie "pozierace tukov"

lw

ja som sa tiez na to teraz dala...moja svagrina s HL za polroka schudla 17 kil....samozrejme, nie je to len o HL ale aj o discipline, zmene zivotospravy a cviceni.... Tak skusim prekonat svoju lenivost a uvidim...viete mi niekto povedat este nejake svoje skusenosti s HL? (Len prosim Vas, taki co ste to jedli a mysleli, ze to schudne za vas samo sa radsej ani neozyvajte :) rada by som pocula nazory od ludi, ktori naozaj dodrzovali vsetky zasady, ktore k tejto diete patria...ako to na nich vplyvalo, ci to niekomu neskodilo, alebo pomohlo resp. nepomohlo) diky moc za odpovede