Kto skúsil Herbalife?

vlastík benko

Tieto produkty určite zaujmú len tých, ktorí chcú narýchlo schudnúť alebo ako zamestnanci slušne zarábať. Ja som aj chcel skúsiť pre nich pracovať. Ale kvôli tomu, že som nemal finančné prostriedky, a ľudí, ktorí by mi pomohli alebo ma v tom aspoň podporili, som to nechal tak. Doteraz neviem, či to nemám ľutovať alebo mám. P.S. Odkaz pre tých, ktorých zaujal tento dotaz: Rozhodujte sa o svojom vlastnom živote sami, a nenechajte sa ovplyvňovať okolím, aj keď vám radia známy, a chcú vám len dobre, pretože oni Váš život za vás neprežijú !!!

buduci golem

ak je to pripravok nazvany "nahrada jedla", tak to musi ucinkovat, ak je spravne zostaveny a nepochybujem, ze herbalife to spravne zostavit vie

ale ako spomina knjaz varggoth, niektore pripravky pre sportovcov su presne o tom istom a su omnoho lacnejsie

kubinko

Je to riadny odrb a pokial nemate kam prachy pchat tak podporujte podvodnikov nech maju z coho chodit na dovolenky.

bzzzz

ahojte, ja to pouzivam uz skoro 3 tyzdne zatial som v kg neschudla ale iba v cm, je to fajn len si este musim zvyknut ze musim vela vody pit, popri tom aj cvicim snazim sa zdravo stravovat, nechcela som do toho ist len som si vsimla ze moja znama denno denne je tenksia a chudsia ona to pouziva uz 6 mesiacov a schudla 13 kg, ona mi odporucila herbalife, takze dufam ze ten efekt dosiahnem aj ja.

luckylucky

je to somarina.. nepomáha to schudnete na chvílku a potom priberiete ako zaba.. naozaj je to hlupost... ziadna nahrada... ziadna plnost zaludka..

knjaz varggoth

ak chcete poradit vazne tak tieto pripravky "nahrada jedla" je ovela lepsie (kvalitnejsie) a aj financne vyhodnejsie nahradit proteinovymi pripravkami pre sportovcov...zlozenim su rovnake, dokonca proteiny su lepsie...a stoji to 10tinu ceny...nie ze tu si kupite pol kila co vam vynde na 3 dni za 1000 alebo aj viac

5639

ahoj januska,
ja som schudla asi 10 kg, ale az za rok, vaha na zaciatku nejde dole, ale cm, za 3 mesiace som schudla 3 kg a centimetre v pase boli 10, to je parada, asi si mala zleho poradcu...drzim psalce

D_nika

musim sa pridat, prave drzim dietu s pomocou herbalifu. pokial mas dobreho poradcu, tak to ide! kokteily pijem dva mesiace, schudla som zatial cca 7 kg a cvicit som zacala len nedavno. su iste zasady, ktore musis dodrziavat a vtedy to vazne ide - ako napriklad pitie vody (0,4 l na kazdych 10 kg vahy)a prestavky medzi jedlami minimalne 3,5 hodiny. Pre tazke zaciatky si mozte zobrat k tomu proteinovy prasok a podobne, jedavat zeleninove salaty je tiez dobry napad. A koktejlom sa nahradzuju ranajky a vecer, na obed jedavam polivku a po hodine si dam druhe jedlo. Poradkyna mi vravela, ze by bolo fajn delit stravu, ale nerobim to vzdy, proste si dam, na co mam chut. Je fakt, ze obcas zhresim niecim sladkym, ale potom si to vypotim poctivo v posilovni a citim sa super! Pevne verim, ze to takto pojde dalej, zatial je to cca 30 cm na obvodoch, tesim sa na dalsie uspechy a dakujem herbalifu za novu sancu ;-) Ked clovek chce, vsetko sa da...

Navyse, pouzivam aj ine produkty a som VELMI spokojna.. (na zenske problemy odporucam tang kvei, po 2-3 baleni sa URCITE dostavi ucinok!! - mam to odskusane! neplatili na mna hormony a prirodne veci mi napravili menzes ako nic predtym! a je to ovela lepsie ako si telo nicit niecim neprirodzenym)