Kto skúsil Herbalife?

priroda

Suhlasim s Tebou, HL ma predrazene produkty a aby mal clovek u nich zlavu
musi zaplatit horibilne sumy.Nepoznam ich politiku. Mozno sa nan tu z nich k tomu niekto vyjadri a napise ako to vlastne je so zlavou na produkty.Co je potrebne splnit aby ich ludia mali za prijatelne ceny.
Co je to ta vonkajsia vyziva? Myslis surovu zeleninu a ovocie ?

jaaaa1

mas pravdu,že za kvalitu produktu sa platí,ale v prípade HL je stanovená určitá cena každého produkty,ale aby boli iní ako iné bežné dostupné produkty,majú svojich distribútorov a len preto je HL taký drahý...lebo je rozdiel zaplatiť za koktejl 850SK a klient zaplatí 1600SK...a to je to,čo mnohým leží v žalúdku...ale samozrejme,distribútori budú písať,že si to zaslúžia,veď boli ochotní na začiatku investovať stotisíce,nikto im to neberie,len hľadá lacnejšie alternatívy a tých je dosť...ja používam vonkajšiu výživu,lebo zatiaľ iba to mi pomáha a kupujem za normálne ceny

priroda

Dealer = predavac, sprostredkovatel,obchodny zastupca ....
Aky je medzi nimi rozdiel ?
Daealer alebo obchodny zastupca je sice lepsie plateny za svoju pracu,ale zakaznik za nim nepride sam od seba. Musi si ich hladat. Skratka musi pre to,aby nieco predal aj urobit. Ak nerobi = 0 prijem. Nie vzdy vsak zarobi horobilne sumy,tak ako si to niektori
myslia. Predavac dostane plat,ci preda alebo nepreda. A co akciove ceny na rozne druhy tovaru? Najprv sa tovar nadhodnoti a potom sa predava za akciovu
cenu = aj tak hodnote tovaru zo ziskom.
Produkty,ktore maju certifikaty,pecate kavality maju aj vyssiu cenu.Niektore
druhy certifikatov /cistota produktu,percentualne zlozenie,zdravotna
nezavadnost,produkty nie su pestovane na
zvieratach/ sa musia obhajovat kazdy rok. Za overovanie si musi firma,ktora produkt vyraba aj zaplatit. To sa premietne do ceny produktu a produkty su
drahsie nie preto,ze na nich dealeri zarabaju ale preto,ze su to spickove produkty s vysokou ucinnostou.
Samozrejme su aj dealeri,ktori neinformuju ludi o moznosti ako sa k produktom mozu dostat za nizsie ceny a zisk ide potom do vrecka im. Bohuzial su
aj taki. Rozok si tiez mozeme kupit v
supermarkete lacnejsie ako v malej predajnicke ci vecierke. Vzdy mame na vyber.

jaaaa1

no to je pekne napísané,ale rožky si nikto nekupuje cez dealera,ktorý ma na tom raz taký zisk...a okrem toho,certifikované bioprodukty sa dajú kúpiť za krásne peniaze a okrem toho ten dotyčný kupujúci nemusí riešiť dilemu,či sú ozaj prírodné,pretože majú svoje špecifické označenie,prechádzajú prísnymi kritériami na to,aby to bio označenie na svojich produktoch mohli mať...takže aj mojou prioritou je zdravie,ale každý máme svoje kritéria,čo je pre nás zdravé a čo nie je

priroda

Najlepsie sa porovnava potrava s potravou. Hoci skor by sme mali porovnavat kolko sme ochotni zaplatit za
nezdrave potraviny a ine zdraviu skodlive sprostosti a za zdraviu prospesne produkty.Sice velmi nam chutia ale ako si zaroven nimi skodime,
to neberieme do uvahy. Potom ked sme si
uz privolali ochorenie,ideme prepocitavat,kolko stoji to,co by nam mohlo pomoct.Nemusi ale mohlo by,lebo
neexistuje nic,co by univerzalne pomahalo kazdemu.Dokedy vsak mozeme kalkulovat? Vsetko je o prioritach.Kedy bude pre nas prioritou c.1 nase zdravie? Vsetko sa da prepocitat. Chemicke prostriedky na umyvanie riadu versus prostredky na umyvanie riadu vyrobene bez chemie a len z prirodnych zdrojov. Doplnky vyzivy z lekarne,ktore obsahuju kopu chemie,farbiv versus cisto prirodne produkty. Tymi prvymi si nepomozeme ale mozeme si vazne poskodit zdravie.Potom budeme uz hladat pomoc v syntetickych liekoch a budeme si skodit nadalej. Budeme uz vtedy ochotni zaplatit za to,co nam moze pomoct? Samozrejme nemusi. Su vsak vzdy dve moznosti.Potom tie peniazky,ktore sme usetrili na svojom vlastnom zdravi sme ochotni vopchat do vrecka uplatnemu lekarovi? Je pravda,ze niektori dealeri zarabaju na ludoch nekrestanske peniaze. Ale kto dnes uz na kom nezaraba? Zaraba sa na kazdom a na vsetkom. Aj ked si kupime rozok v obchode. Tiez na tom niekto zarobil, inak by rozky/vsetko/ nevyrabal...... nepredaval.Vtedy nerozmyslame,ci si to kupime lebo na tom ma niekto zisk.Kupujeme to preto,ze to potrebujeme a niekedy aj nepotrebujeme k svojej existencii. Casto miname peniaze na hluposti ale rozhodnutie je v nasich rukach.Zase sme pri prioritach. Mojou je zdravie. A vasou?

jaaaa1

chanel511:
ani si nevies predstavit,ake je trapne,ked sa vsetci ohanaju s tym,ze kolko korun ta vyjde na ranajky jedno jedlo a iba tolko malo das za ranajky alebo veceru od HL..toto je jedine,cim sa snazia nalakat ludi na to,aby to kupovali a pritom v lekarnach kupis to iste zlozenie s nejakymi malymi rozdielmi za polovicu menej...ako nic proti tebe,ale uz ma to fakt rozculuje,ze vsade to vsetci dealeri vypisuju akoby iba oni jediny mali taketo doplnky za tak "lacny" peniaz

chanel511

Herbalife je účinné. Keby som to nebrala, tak be som nehodnotila. Dokonca som schudla, čo som potrebovala a naďalej som si nechala jeden produkt namiesto raňajok, 1 jedlo stojí 27 Sk. Skúste si za tento peniaz kúpiť zdravé raňajky. Odporúčam všetkým, ktorí chú zdravo schudnúť !!!

bibulka

to je strasne, ako ludia naletia vzdy na nove oblbovaky. nedavno som citala v casopise, ze uz toho bolo neurekom. herbalife, golden yaka, gingo biloba, aloe vera, mlady jacmen... a ziaden ten produkt nikoho zazracne nevyliecil, len zazracne naplnil penazenky distributorov. preco len sme stale taki hlupi?

karin

Ahojte vsetci. Ja robim s vyrobkami z herbalife a ak mate niake otazky tak ma kontaktujte na email herbalife.d@azet.sk