Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
ahojte vštci...kamoška začala robit s herbalife a jej mama schudla na F1 za mesiac aj pol 8,5 kg....a tak som to skusila aj ja.uživam to zatial 3 dni a som velmi zvedava na vysledok....sice koktail ma nezasiti ale snažim sa to vydržat a riadne dodržiavat.ranajky-koktail a 3 tabletky,desiata 1 kus ovocia,obed normalny,olovrant 1 kus zeleniny a večera lahka čiže nejaky jogurt....a veeela veeela vody pit.držte mi všetci palce lebo v lete idem k moru a musim vyzerat ok
jas123, musím povedať, že Bohužiaľ máš pravdu, v tom, keď vravíš, že sponzori tlačia. Malo by to byť tak, že ťa len trochu "nakopnú", aby si sa rozbehla a majú ťa v tom podporovať. To urobila moja sponzorka. A ja som mala na sponzora to šťastie, že som fakt trafila na jednu skvelú ženu, ktorá mi strašne pomohla pri prvom nákupe. Požičala mi peniaze, a nebolo to 10 tis, ale viac. Všetko som to otočila a vrátila. Máme spolu super vzťah a keby nebolo jej, nerobila by som v HBL. Teraz mám stabilnú klientelu, tak ako napísal roy, len trvá nejaký čas, kým sa ti to vráti a nie je to mesiac. Treba pevnú vôľu. S každým maloobchodom je to tak, že najprv máš straty a potom sa ti to pomaly vracia, až máš zisk. Ale treba robiť, nič nie je zadarmo, zrejme sa tvojej sestre susanmit až tak nedarilo, alebo mala šťastie na blbého sponzora, ktorých je tiež bohužiaľ dosť.No to ma mrzí
roy:
to si krasne napisal,len v HL je to trosku ine zo strany sponzorov,ktori ta registruju,ti vyvijaju najvacsi tlak na ludi,aby nakupili tovar apod.to nie je len o tom,ze si clovek ide svojim tempom,tam ta vacsina sa snazi hned tlacit,mnohokrat aj proti tvojej voli a ked nerobis nieco,co vsetci,tak na teba zazeraju,takze po vlastnej skusenosti mozem zhondotit,ze ma prvky sekty....cest tym biedne existujucim vynimkam
Je mi ľúto tvojej sestry susanmit.Neviem, ako dlho sa tomuto venovala a čo od tejto práce očakávala.
Mám v susedstva kamarátku, ktorá sa tomuto venuje už zopár rokov, má stále nových ale aj stabilných klientov, ktorí sú s týmito výrobkami zrejme spokojní.Kamarátka mi vôbec nepripadá ako nejaká sektárka,je to úplne normálna žena,rád sa s ňou porozprávam, keď k nám zavíta do obchodu. Tí, ktorí si od nej výrobky kupujú nie sú žiadne stádo-( odkaz pre savera)-niektorých poznám osobne,nekupujú si len prípravky na chudnutie,ale aj rôzne doplnky výživy a kozmetiku.Ja som tiež užíval niektoté produkty na zlepšenie trávenia,keď som mal po operácii problémy a bol som spokojný, pomohli mi.Takže nie sú to žiadne kraviny a pro pó,pevne verím, že si tieto výrobky ani nevidel,a už vôbec nepochybujem, že si ich ani neodskúšal.Najradšej mám takých vševedkov, ktorí automaticky zavrhujú všetko nové a pokrokové, lebo ich myslenie je obmedzené. A čo sa týka peňazí susanmit,tie musela tvoja sestra investovať na nákup tovaru, aby mala čo ponúkať,tak to beží v maloobchodnej sieti.Keď som si pred pár rokmi zriaďoval obchod,tež som investoval do tovaru,teda najprv som ten tovar musel zo skladu odkúpiť,aby si ho mohli odo mňa kúpiť iní.Trvalo nejaký čas, kým sa mi investícia vrátila. Vedel som, že nezbohatnem behom jedného mesiaca, ani jedného roka.Boli aj ťažké časy ale vydržal som a až dnes takmer po desiatich rokoch si môžem vydýchnuť,úvery mám splatené, obchod je zabehnutý, mám stabilnú klientelu.Myslím, že podobné je to aj spodnikaním v Herbalife.Jednoducho si treba svoj obchod budovať,mať určitý cieľ a pracovať na ňom.
Ahoj všetci, chcem aj ja pridať názor na herbalife, ano je to sekta a dobre klamarska sekta. Moja sestra sa nechala zlákať touto ´firmou´ a myslela si že bude pracovať a zarábať ale jedine čo z toho zostalo je dlh. Nechápem ako môžu nahovárať ludi na takúto prácu a takto klamať. Čo je to za práca do ktorej musite najprv investovať? Upozornujem všetkých, najmä mladých ludi, aby si dávali na takýchto klamárov a zlodejov pozor.
No fakt ludia ked beriete na chudnutie taketo kraviny ste dobre ovce ale ty co to dealuju su iba radi ze sa najdu aj taky..:-)
Ked chudnut da sa aj lacnejsie ako stymito predrazenymi vyrobkami ved len kopiruju vyzivu sportovcov ked ti tam napisu rano a vecer nejedz daj si koktejl tak je samorejme ze ta vaha pojde dole ja som toho nazoru ked chces chudnut tak preto nieco rob zer kolko chces a co chces ale to aj spal v posilke a tych poradcov co tu mate keby ste si aspon nieco precitali zo stranok venovanych cviceniu kulturistike mate tam x rad a clanov a overenych tam az pochopite ako to vsetko funguje a pochopite co preto robit..
andrulita: dúfam, že sa ti bude dariť v práci s touto firmou. Ja to robím 4 roky a nesťažujem sa. Tiež to nerobím za vidinou veľkých peňazí, ale preto že som si sama pomohla s polycistickými vaječníkmi, ktorých liečba trvala 3 roky neúspešne aj silnými liekmi a moja nádej mať bábo bola mizerná. Teraz mám dcérku a žiadne cysty na vaječníkoch, sú konečne fuč. Preto som začala s tým robiť v snahe pomôcť ľuďom. Herbalife produkty pomáhajú niekomu viac, niekomu menej, ale určite ich treba správne dávkovať, v správnom poradí používať a doplniť k tomu aj veľmi dobrý pitný režim. Mám veľa klientov ktorí schudli a od kedy s tým robím, ešte zatiaľ nepribrali(ale ostal im pitný režim a neprejedanie sa). Herbalife samo o sebe nie je na chudnutie. Sú to produkty na naštartovanie a úpravu spomaleného metabolizmu a následkom jeho úpravy si telo reguluje váhu podľa svojich požiadaviek. Ani jeden môj klient odo mňa nepočul že na sto percent schudne. Vždy mu vravím o istej úprave metabolizmu a váha sa dostaví ako následok jeho úpravy. Samozrejme na pomoc k schudnutiu mu zostavím prísun proteínov atď. a dávkovanie produktov v režime chudnutia. Ak má aj zdravotné problémy, berie HAK, atď. ide to pomalšie, lebo telo si najprv rieši problém, nie chudne. Čo sa týka kozmetiky, tým že má patenty na to, aby sa radila do rady "vonkajšej výživy pre pleť", vravím každému klientovi (mám veľa aj mužov), že je to na 99% hypoalergénna rada, čo je aj pravda, pretože obsahuje minimum parfumov a konzervantov(zväčša sú tam prírodné konzervanty. A to 1% to je holý fakt, že výrobky sú zložené z byliniek a aj na tie sú ľudia alergickí. Za 4 roky mojej práce som mala 1 klientku, ktorá mala alergickú reakciu. Vopred ma varovala, že nemôže propolis a včelí med. Aj napriek tomu vyskúšala a na druhý deň mala problém, ktorý vyriešila antihistaminikami.Na ďalší deň bolo dobre.
Tiež som k ľu)dom otvorená a vravím im vždy pravdu, lebo ani ja nepochádzam zo "sveta" bohatých ľudí, moji rodičia nám dávali málo peňazí ale zato veľa lásky a myslím si že ma dostatočne dobre vychovali na to, aby som si z druhých nerobila ako sa vraví dobrý deň. Je veľa ľudí, ktorí mi tu možno odpíšu že som opäť len sprostá dílerka a podobne. Ale to ja nie som, som kvalifikovaná ako distribútor, a to je niečo úplne iné (viď slovník cudzích slov - s prepáčením). Každý robí, čo vie a ako vie, ja tiež nemám rada dílerov a poisťovákov a ani jednému čo mi zavolal som nepovedala nič hnusné. Vypočula som si jeho názory a povedala svoje stanovisko. Som vyštudovaná vysokou školou ako zdravotná sestra, no v nemocnici kôli prístupu aký je na Slovensku tiež pracovať nechcem. Tiež je veľa zamestnaní, ktoré by som ja v živote nemohla robiť, lebo sa mi to zdá podradné, atď. a možno práve vy v ňom pracujete. Netreba nikdy nikoho odsudzovať ak robí to alebo ono, ak si zarába poctivo. Ak by ste mali na mňa čokoľvek, čo sa chcete opýtať, alebo mi povedať, či už v dobrom alebo zlom slova zmysle, skľudom mi napíšte na mail: herbalporadca@gmail.com. Nemám problém s negatívnymi reakciami, lebo ľudia ktorí nevedia ovládať svoje nervy a neberú ohľad na iných sú chudáci, podľa mňa. Prajem všetkým všetko dobré.
Ja mam tiež skusenost s produktami Herbalife, ja s tym pracujem, chcem skončit ale neviem ako... Podla mna tie produkty nie su zle mne pomohli schudnuť, ale ako praca to nie je velmi dobre, pretože pytaju peniaze, podla mna by oni mali platit mne nie ja im...
Takáto diskusia je úplne zbytočná. Jeden tábor je za, jeden proti. Niekomu takéto chudnutie/priberanie vyhovuje, niekomu nie. Je to podľa mňa aj o férovom prístupe zo strany predajcov. Ja občas nakupujem na www.herbalife-style.sk a ten chalan to berie na rovinu. Jedná fér a myslím si, že vie odhadnúť adekvátnu mieru vysvetlenia :) (nie únavnú,hehe)
Produkty Herbalife sú určené aj pre klientov,ktorí potrebujú pribrať.Vtedy sa konzumujú 3xdenne ku každému jedlu.Pri chudnutí sa užívajú ako -náhrada-jedla.Tak neviem,či ste si to nepomýlili.Tiež ak niekto v snahe ušetriť vvynecháva alebo užíva len polovičné dávky ,tiež sa to minie účinku,lebo metabolizmus sa takto neurýchli.Treba si ešte uvedomiť, že ak má niekto nadváhu napr.20 kg,ktorú nadobudol počas dajme tomu piatich rokov,nemôže očakávať,že to zhodí za 1-3 mesiace.S produktami Herbalife sa chudne postupne 3-5 kíl mesačne,podľa konštitučného typu a množstva svalovej hmoty ktorou jedinec disponuje.Ale to už je na poradcovi, aby doporučil ten správny program.t.zn.:kombináciu produktov podľa individuálnych potrieb jednotlivca a na klientovi,aby sa jeho radami riadil.