Kto skúsil Herbalife?

jas123

a to,že sa niekto negatívne stavia ku dealerom ani nemá žiadny súvis s tým,či niekto peniaze má alebo nemá...

jas123

ak to malo byt vtipne,tak ti to nevyslo....ja mam penazi dost a HL si kupujem,ale nie od trapnych dealerov...a nabuduce skus nejaky lepsi "vtip",na ktorom sa nebudes bavit len ty

andrulita

Rozhodnutie je na každom z Vás, ale komentujte, až keď skúsite.
Ja mám normálne zamestnanie, herbík robím iba ako hobby (takže nie som odkázaná na tie "strašné" a zlé prachy, o ktorých tu trepete).
Kto má záujem: andrulita@orangemail.sk

andrulita

Rozhodnutie je na každom z Vás, ale komentujte, až keď skúsite.
Ja mám normálne zamestnanie, herbík robím iba ako hobby (takže nie som odkázaná na tie "strašné" a zlé prachy, o ktorých tu trepete).
Kto má záujem: andrulita@orangemail.sk

to som ja

je to somaria prvého stupna .. vobec to pravda nieje je to oblbovak, robila som s tym vyse polroka.. ani mne a ni mojim klientom to nepomáhalo.. HERBALIFE JE JEDNA SKUPINA FANATIKOV KTORI SI MYSLIA,ZE IM POMOZU TIETI PRODUKTY.. VDAKA BOHU ZA TO,ZE SOMUZ VONKU Z TOHO A VDAKA BOHU ZA TO, ZE SOM SA TAM NEDOSTALA DO VACSICH DLHOV AKO SOM SA DOSTALA..som uz von z toho asi rok a bola som vdaka herbalife zadlzena cca120 000 sk a este tych dlhov mam dost..TAKZE NIKDY HERBAIFE ANI AMWAY,ANI PODOBNE HLUPPOSTI LUDIA PRE VASE DOBRO!!!

jarka43

HL je jedna z možností. Funguje, ak sa používa s rozumom a nefunguje ak sa používa, ako riešenie nadváhy. Kuk sem.
-odkaz odstránený-
Mať poruke instantné jedlo je fajn. Ale človek by mal uprednostniť bežné jedlá a HL (či čokoľvek iné) použiť až ako náhradu. Potom je to celkom OK.

jaaaa1

a este ked mam byt k tebe uprimna,neznasam distributorov aj preto,ze trepu o zdravej vyzive a pritom vacsina z nich fajci,stravuje sa otrasne,vypražane jedla,hamburgeri,malo ovocia,malo zeleniny,ale tvaria sa,ze je vsetko super a akí su oni super...cest vynimkam

jaaaa1

no tak vonkajsia vyziva je kozmetika,niekomu pomaha,niekomu je..vnutorna vyziva su koktejly a ostatne produkty..ak s nimi chces zacat pracovat,musis si kupit licencnu zmluvu okolo 4500SK,v ktorej dostanes 4 produkty v tej cene na vyskusanie a mas tam este same propagacne materialy,dvd,brozury...ked popises zmluvu,mas automaticky 25%zlavu a pokial chces mat vacsiu,musis do toho vrazit cez 100 000SK a potom mas maximalnu 50% zlavu..takze,ak ty kupis krem za 1800SK,tak tvoj "poradca" si nechava polovicu penazi...tak to je to vskrate a etse musis kazdy mesiac chodit na skoleniach,ked nepojdes,tak potom na teba zazeraju ako telata a robia ti vycitky,ze je to tvoj biznis a bla bla...potom su este medzinarodne skolenia,na SK,je to tak ako si to zariadi dana organizacia..