Kto skúsil Herbalife?

jalla

ale ja som nepisala,ze HL som kupila v lekarni,ale ze koktejl tomu podobny a takych mas plno a mnohe este aj s pridavkom L-carnitinu a pod..ja kupujem cez www.herbaprodukt.cz
oplati sa mi to,aj ked beriem len tri veci..

salonka

Ahoj Jalla!Neviem,v akej lekárni a v akom meste sa Ti podarilo kúpiť Herbalife ,ale pokiaľ viem,nie je voľne predajný.Len cez predajcov.Ak si predsa len našla lekáreň,kde sa to dá,mohla by si nám poradiť.

erika65

cauky formula 1 mozem len odporucit, ja som ho povodne zacala uzivat spolu z aloe lebo som mala pokazeny zaludok od liekov a popritom som za pol roka schudla 5kg teraz ho pouzivam dalej vzdy na ranajky lebo rano mi nic nechuti a takto supnem do seba 1pohar koktailu a mam ranajky za sebou. zacala som aj cvicit takze kila idu este rychlejsie dole

salonka

Vierka,ďakujem za podporu!Ťažko sa mi to už dodržiava,ale ešte stále sa pomaly veziem v dozvukoch Herbalifu,tak snáď sa ešte raz predsa len naštartujem.

salonka

Milá Jana101!Nechápem,ako si Ty mohla robiť dílerku,ak považuješ tlstého človeka za úbohého!Tlstý nie je častokrát lstý len z prežierania sa.Ale to iste vieš.Tak ak sa takýto človek predsa len prikloní k možnosti užívať Herbalife,tak vôbec nie je úbohý.Aj topiaci sa slamky chytá a je jedno,kto mu ju podá.A to isteé vidí a očakáva aj tlstý človek,ak tomu verí,prečo nie?A ak mu to čo i len trochu pomôže,je to pre neho malé,ale cenné víťazstvo.Takže vôbec nepovažujem obézného človeka aj za úbohého.Tým úbohým je človek,ktorý by ponúkal takémuto človeku niečo,o čom vie,že je vopred na nič,ale bude v tlstom človeku živiť nádej o zaručený úspech a sebe tak zaručovať istý zdroj príjmu!

vierkavierka

salonka, prepanajana neukončí chudnutie, si úžasná že si to dokázala, klobúk dolu, prosím nevzdávam to, poraď sa so svojím poradcom ako ďalej pokračovať, nevráť sa späť za žiadnu cenu, já som schudla 15 kg a stále na raňajky pijem koktail a dávam si všetky formule od 1-5. Si žena v strednom veku a keď príde preschod pojdú kila hore. Držím ti všetky palce.

salonka

Herbalife som začala užívať presne 6.3.2008 na váhe 137 kilo.Mám 42 rokov a výšku 180cm,čo by nebolo až také hrozné,lebo vždy som si vravela,že kilá navyše sa stratia vo výške.Ale vtedy pred rokom som si povedala,že teda dobre,začnem niečo pre seba robiť,lebo tá váha bola naozaj otrasná!Ja som sa pri nej vôbec zle necítila.Prvé týždne to išlo ako po masle,lebo išla dole hlavne voda a tak môj úbytok na váhe bol niekedy aj 1-2 týždenne.Potom som prvých 9 kilo dala dolu za neuveriteľné tri mesiace,no a postupne som sa dostala na váhu 114kilo.To bolo presne pred Vianocami 2008.Ale na Vianoce som neodolala a pekne sa mi podarilo vybehnúť opäť na váhu 117 kilo.Po Vianociach som sa už nevedela dostať do tých norm.stravovacích návykov,ktoré mi boli skoro rok úplne prirodzené.Táto váha,to nebolo až také otrasné,ale odvtedy sa z tejto váhy neviem doslova odlepiť,začala som sa od Vianoc prikrmovať Racio chlebíčkami v jogurtovej poleve,pre ktoré mám jednoducho slabosť ako svet!!!Začínala som byť hladná aj medzi kokteilom a hlavným jedlom!Tak som jedla tieto chlebíčky,ako na dotláčanie sa.Ich kalorická hodnota je ale i napriek racionálnému produktu vyššia ako kokteilová ranná dávka.A to presne o 200kal.Ale neviem im odolať,čo nechápe aj môj poradca,ktorý sa mi venoval presne rok.Po roku ma prešla chuť stále dozerať na to,že toto nesmiem,toto áno,vtedy si nedať toto,lebo .....Tak som pred týždňon kokteilom a Herbalifom sekla a teraz už dojedám len posledné zásoby cockies kokteilu/je úžasnýýý,pijem ho už 7 mesiac!/,mám k tomu Protein prášok a už som sa rozhodla nepokračovať v Herbalife.Stalo sa presne to,čo sa vždy stalo ,ak som sa pokúšala chudnúť a niečo pevne dodržiavať!Proste sa mi to už zunovalo a aj napriek úspechu 20 kilového úbytku na váhe za rok,som s Herbalifom prestala.Viem,že pomaly nahádžem kilečká späť,ako vždy doteraz,len verím,že nie všetky.Budem si musieť vytvoriť náhradný program v strave,ktorý by sa aspoň trocha podobal Herbalifu a hlavne sa nerozožrať úplne!Vymyslela som si chlorelu extra,ako doplnok stravy.Ale nie pre úbytok na váhe,ale kvôli mojej absencii železa v krvi.Ale chlorela vraj detoxikuje telo,niekto vraj aj chudne,tak uvidím.A keď aj nie,tých 20 kilo dole,mi stojí za to,že za nejakú dobu sa mi naberú opäť kilečká späť,lebo už sa poznám.Jojo efekt,to je moje.....Herbalife je dobrý,aj funguje,ale je to všetko o tom,čo máte v hlave Vy!

cara

no dnes ludia chcu zarobit na vsetkom..takze sa na herbalife takto vobec nepozeram. ja som uzivala a pomohlo, kozmetiku vyuzivat dodnes a nehodlam menit :) takze pre mna ANO!!!

jana101

ludia ste vy ale hlupi!!!!!!!!!! Ano kupujte herbalife a davajte zarabať dilerom, aj ja som bola dilerka ale nebudem zarabať na ubohosti tlstých ludí. potom sa vám smejú za chrbtom neberu vás vážne tie ich poradne a rozhovory chcú sa len nabaliť chapete??????????????