Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
vierkavierka:ty co si dovolujes????pozname sa,ze tu pises,ze som bola neschopna????to ja sa mam divat na tych debilov a ked to tu napisem,tak som neschopna????
sa laskavo staraj o seba,ty si iba klientka,ktora o tom vie take h...tak sa laskavo ukludni!milujem takych ludi jak ty,clovek tu napise co vie a este ho budu urazat a ked sa ti to nepaci,tak sem nechod!
Vanessa m. ma cistu pravdu!!! Nechudne sa preto ze uzivate Herbalife, ale ze nejete tak ako by ste mali,... denne by sa malo jest kazde 3hod. male porcie, tiez cvicenie, to by skor zabralo ako Herbalife a nedostavi sa ani jojo efekt pri dodrziavani jedenia.
jalla, ja som iba klientka, ale ty si bola asi nesch.... dilerka a preto tu pišeš čo pišeš.
čaute baby...chcem vam len poradit a varovat vas.HERBALIFE je jeden velky o..b pretože mam s tym skusenosti.si vezmite že za cely den čo to budete uživat zjete len obed pretože ranajky a večera je ten koktail a poradca vam ide vykladat že to chudnete z tych tabletiek....ved to dava zdravy rozum a logiku že ked neranajkujete a ani nevečerate tak schudnete a to aj bez koktailu a bez tabletiek.prijmete za cely den jedno jedlo a oni vam budu trepat že to je z tych ich herbalife.je pravda že som zhodila 4kg no uvedomila som si včas kym som do toho nevrazila kopec penazi že je to len o..b na ktorom zarabaju a pritom hladujete či s koktailom alebo bez neho takže to mate akurat tak jedno....držim palce v rozhodovani či herbalife ano alebo nie ale baby ja vam poviem len jedno-ANO SCHUDNETE S HERBALIFE NO NIE VDAKA KOKTAILU ALEBO TEJ VLAKNINE ALE PRETO žE NEBUDETE MOCT JEST OKREM OBEDA NIč INE LEN KOKTAIL...LOGIKA BABY....DRžIM PALCE
ako vidim,vsemozne sa tu snazis presvedcit,ze sa to neoplati,ale je mi jasne,ze ani od dealera si nezoberies len jednu vec,lebo hned ti nieco prida pre "tvoje zdravie" a jeho penazenku.
iba na jednom koktejli zarobi cez 650SK a z kazdeho dalsieho produktu priratas ich 50% zisk.tak neviem,ci sa neoplati z tej stranky,ked vdaka tomuto foru som ju objavila aj ja a mne sa oplati cez to objednavat...a naco poradca?????ved ty vedia dokopy jedno velke h...bola som aj ja dealerka HL a to co som videla,ten ich "zivotny styl" tak je mi z nich zle...
si najprv zisti,kto vlastne je tvoj dealer,aky je jeho zivotny styl a zistis,ze taky isty ako u vacsiny,ze o zdravi nema ani pojem v skutocnosti,len kvakaju o zdravi a viem o tom dost,najma medzi tymi "poprednymi" najdes tych,ktory ti trepu o zdravi a za blokom vidis s cigaretou v ruke a kavou...
a ci sa to nikomu paci alebo nie,je to fakt a to bol dovod,preco som dalej nemala zaujem spolupracovat s takymi ludmi
salonka, podľa toho čo píšeš si chcš kúpiť kokteil, neoplatí sa ti keď to prepočítaš nie je to až tak výhodne. Ale ty predsa potrebuješ poradcu, aby si správne chudla a zachovala si si váhu. Ak sa zaregristruješ možeš si do konca života kupovať produkty s 25 % zľavou, ročný poplatok je asi 10 eur.
Pouvažuj čo urobiš.
myska,ale ja nekupujem koktejlk,ale kozmetiku a staci,ze si oberiem tri veci a aj ked priratam cestocne,tak stale usetrim nejaku 1000SK.
a ked objednavam z ciech,tak je jasne,ze nekupim len jednu vec
ak potrebujete kokteil a iné produkty na chudnutie aj návodom, dám vám mailovu adresu mojej poradkyne, možte jej napisať. valentina8@azet.sk
jalla, ak si spočitaš cenu, dopravu vyjde ťa to drakšie ako keď koktail kúpiš od díleta. Už to tu jedna pani písala, ja som si to preverila a je to tak. Len keď kupím väčšie množstvo sa mi to olatí.
Ahoj Jalla!Dik za radu.Myslela som,že si nebodaj našla lekáreň,kde je voľne predajný kokteil.Pozriem si link.