Kto skúsil Herbalife?

uzlik

hm janete dobry komentar ale napr su ludia ktorym to pomoze so zdravotnymi problemami moj ujo nemohol uz nic jest zo vsetkeho mu bolo zle a HB mu pomohlo a tiez kamoska mala reflux a nic jej nepomahalo az HB ju dostal dokopy a moze normal jest, je to vsetko 100% bylinky ziadna chemia a mne to dava taku energy ze aj ked to budem pit do konca zivota budem spokojna s mojou energiou ktoru po tomto koktaily mam kedze som astmaticka a alergicka a moja imunita bola na bode mrazu, toto ma dostalo dokopy a preto som presvedcena ze to funguje, vela ludi to uz potvrdilo a aj chudnutie moj bracho zhodil 2kg za 2 dni detoxikaciou ..

janeta

A to chceš žiť až do smrti na všeliakych formulách. Prídeš na mizinu. Aj ked teraz nahradíš večeru nejakou formulou, ked to prestaneš jesť zase priberieš. Chudnutie nie je formulách, tabletkách a diétach. Uprav si stravu, daj si do súladu príjem a výdaj energie, Ked za deň prijmeš 4 000kcal a vydáš 2500 ten rozdiel sa ti bude vždy usadzovať,,na bruchu, zadku a pod. Prečítaj su o tom na NOVEJ LÍNII -odkaz odstránený- . Ja sama to mám skúsené...a nestojí to ani cent

uzlik

cmelica ja som sa tam prihlasila teda nie konkretne tam lebo kazdy tvrdi ze je to podvod, ale ja som isla priamo cez znamu a pracujem a mozem povedat ze sa mi dari, nieje to narocna praca sedis 2-3hodky pri nete a staci oslovit znamych a vysledky sa dostavia .. ak chces viac info staci napisat rada poradim, pekny dnicek

uzlik

Miša ja používam koktail formulu 1, ono je to tak že zo začiatku zázrak nečakaj, telu trvá cca 7 dní kým sa detoxikuje a na formulku si zvykne a potom na raňajky ti bude stačiť formula a desiata ovocko a do obeda vydržíš úplne v kľude
pochvalujem si ju pretože mi dáva dostatok energie na môjho krpca a náš deň je hneď krajší keď mamina neni ako skapatá sliepka :D .. keď chceš viac info kľudne sa spýtaj, rada odpoviem môžem aj objednať krasny deň Z.

uzlik

cmelica ja som sa tam prihlasila teda nie konkretne tam lebo kazdy tvrdi ze je to podvod, ale ja som isla priamo cez znamu a pracujem a mozem povedat ze sa mi dari, nieje to narocna praca sedis 2-3hodky pri nete a staci oslovit znamych a vysledky sa dostavia .. ak chces viac info staci napisat rada poradim, pekny dnicek

kokoo

je to zbytočne predražené ,,a stále aj po zľave..žš 45%lacnejšie,,HE..

,,a čo tak normálne doplnky výživy,sú v každom dobrom fitku..

uzlik

Moja mamina uziva HB uz mesiac a schudla 5kg jej slabostou su arasidy, a tie si dopriala kazdy vecer skoro :D a napriek tomu to islo dole, dal sa na to aj bracho ktory ma nadvahu cca 25kg a uz dal dole za mesiac 7kg takze mozem potvrdit ze to funguje ..
ja pracujem pre HB uz nejaky cas a mam vela klientov ktori schudli len vdaka HB, nic ine im jednoducho nepomohlo a zatial som sa nestretla s tym zeby niekto nebol spokojny. HB garantuje vratenie penazi po 30-tich dnoch uzivania, vedia ze tieto produkty jednoducho funguju a preto si to mozu dovolit
ja pouzivam koktail + caj na doplnenie energy + schizandra tbl na posilnenie imunity a som nadmieru spokojna, moja imuno si uz so mnou nevedela rady a vyskusala som uz naozaj vsetko mozne aj nemozne a HB ma dostal dokopy mozem len odporucat

schudlasom

no herbalife je v podstate ok..ale clovek by sa mal najskor precistit detoxikovat skor nez zacne chudnut aby mu neostali jedy v tele a skodlive latky napr. pomocou chlorelly alebo zlelenho jacmenu green-collection.eu