Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
a ja poznam stranku,odkial sa to da objednat o 45% lacnejsie....
Ahoj miša, ja mám s formulou 1 skúsenosť, mne sa strašne kolísala váha, s váhou ako takou nemám problém, možno len, že som o niečo chudšia ako by som mala byť a ja papam koktejl len ráno, na udržanie váhy, pretože predtým som vážila každý týžden inak a viac krat sa talo, že som odpadla a teraz už nemám žiadne problémy, jemnormálne ako predtým, moja mamina začala chudnúť s HBL, síce len dva týždne, ale zatiaľ ma ok vysledok, nič extremne, ale par kil dolu staci a poriadny pitny rezim....
jesa :
skus pozriet toto :
-odkaz odstránený-
žiadne Formuly už nikdy viac . do nádob od nápojom som dala vodu,chcela som ich umyt. penilo to ako by tam bol JAR...nechápem,z čoho tie nápoje sú...!!! a to isté sa stalo kámoške,ona tam ešte mala trošku prášku...F1
Herbalife je len o biznise,,,niesú zlé,ale za tieto peniaze,nakúpiťe onmoho lepšie veci v predajnoach s doplnkami výživy..pozri na nete:protein.sk,,eastlabs.biz..
KARLICKA. UZ SOM DOBRALA TABLETKY ALE ESTE MAM CAJ .MOMENTALNE UZ 2 TYZDNE STOJIM NA VAHE.SPOLU SOM SCHULA 13 KIL.NEVIEM AKO MAM POKRACOVAT DALEJ CI SI OBJEDNAT DALSIU DAVKU ALEBO SA DAT NA DELENU STRAVU .DIETU DRZIM STALE AKO PRI HERBALIFE ALE UZ BEZ TABLETIEK ALE NIC NECHUDNEM.NAOZAJ NEVIEM CO DALEJ.PA PA
Pozor,na jo-jo efekty!!!Môže to byť len dočasné.Diety sú nanič, pretože po nich človek znova naberie kilečká,pretože organizmus je ochudobnený o vitamíny, minerálne látky,stopové prvky, proteíny a iné živiny, takže si to pýta a človek začne do seba "hádzať",čo vidí.Postupne znovu naberie.
Niekto tu spomína ZDRAVÚ STRAVU.A tá je kde?Tú,čo konzumujeme,sotva môžeme nazvať zdravou.Je potrebné ju dopĺňať kvalitnými doplnkami výživy,resp.kvalitnými prírodnými produktami.Možno to v budúcnosti budú naši potomkova volať kozmická strava.Ale aspoň bude plná živín.