Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
Ahojte,
aj ja sa podelim o svoje skusenosti s Herbalifom... kamoska ma na to nahovorila tak som to skusila vrazila osm do toho nemale peniaze cca 15 000skk a vysledok? nic!!! neschudla som ani gram a to som davala herbalifu sancu 3mesiace a nic... je to odrb a dufam ze na to nenaleti viac ludi ako som ja :(
jesa,ako sa ti darí ??????
jesa,
no ja som už schudla 52 kíl od r.2005 a ver tomu,že chudnem pomaly. momentálne mám už iba 73,5kg :) a chudnem z váhy 126 kíl !!!!!!!!!!!!!!!
takže asi tak.
je každého vec,ako chudne. ja chudnem zdravo :)
pomaly,ale isto sa blížim k svojmu cieľu a som šťastnááááááááááááááááá
AHojte,no ja môžem potvrdiť že s tými Formulami som schudla, teraz si držim ideálnu váhu, takže som spokojná a spokojný je aj môj muž. Môžem len vrelo odporučiť, no nebudem nikoho nasilu prehovaráť, kto chce skúsiť nech skúsi, kto nie ten nie.Na tejto stránke www.wstyle.sk najdete aj užitočné informácie po registrácii.Držte sa !!!
A ESTE NIECO.POMALE CHUDNUTIE JE DRAVSIE AKO RYCHLE.DRZIM TI PALCE
DRAHA KARLICKA.JA MAM KOKTEIL,VELKY CAJ A 4 DRUHY TABLIET.VELA ZALEZI OD TOHO KOLKO KILA MAS.JA SOM SCHUDLA TYCH 10 ESTE STALE TO BERIEM ALE ZAJTRA OBJENAVA DALSIU VARKU .JA MAM CO ZHADZOVAT ESTE STELE MAM 110 KILA.ESTE CHCEM SCHUDNUT NA80.BERIE NAS TO DOST BAB V ROBOTE TAKZE VYSLEDKY VYDIM NA VLASTNE OCI A NIKTO NEMUSEL NA TO PRESVIEDCAT MNA A ANI JA NEBUDEM NIKOHO.KAZDY SI MUSI PREMISLIET AKO NAJLEPSIE SA MU CHUDNE.PA PA
ja som za 3 mesiace shudla iba 4 kilá,ale to ma nakoplo k dalšiemu chudnutiu.
kokteily by som už nekúpila,viem---načo by som radšej tie velké peniaze použila---na ZDRAVU STRAVU :)
EHM a kto povedal že to musi byt prave mrkva???kludne si možeš dat aj dačo lahke na večeru a maš to to iste ako koktail.