Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
vaness, ja len ze mam odskusane dat si tu mrkvu na veceru a ver ze som nikdy pri nej nevydrzala... pri "blbom " koktaile ano..hmm, cim to asi tak bude ?:)
vaness, ja len ze mam odskusane dat si tu mrkvu na veceru a ver ze som nikdy pri nej nevydrzala... pri "blbom " koktaile ano..hmm, cim to asi tak bude ?:)
Ženské,nestačím sa čudovať,čoho ste tu schopné a to len pre jeden názor,s ktorým nie každá súhlasíte.Ja si myslím,že každý máme na isté veci svoj názor,ktorý nemusí byť u iných pochopený.Ale takto si tu pre to skákať do vlasov?Aj ja prispievam na inom portáli,ale nejdem sa zblázniť z toho,že niekto so mnou nesúhlasí.Ako chlapa ma to tu vcelku pobavilo...
salonka ja sa nemienim tu s nikym hadat a ani natahovat aj ja som na to dost stara,mam manžela,super pracu no velmi dobre si rozmyslim do čoho zainvestujem.ale herbalife to určite už nebude.a to že mam pri svojej vyške 160cm 60kg tak to neni žiadna vyhra.pre mna za mna si vražaj do toho penazi kolko ti len hrdlo rači,nalievaj sa koktailom a napchavaj sa vlakninou.baby ktore sa poučili odomna aj od ostatnych sprostych bab ako som bola ja si daju na večeru radšej mrkvu,si myslim že to maju zdravšie a aj lacnejšie a nebudu sa tu vytahovat že oni na to maju.aj ja na to mam a čo sa mam posrat?aj kopa inych bab tu na to a čo teraz...
Vanessa m.Neponižuje ma napísanie aj negatívných poznatkov z Herbalifu.To si na omyle.Ale ja som spokojná,cena ma nezabije,myslím si,že už som dosť stará na to,aby som si mohla kupovať za svoje prachy to,čo ja chcem a neriešiť,čo to stojí,či veľa,alebo málo.Našla som o polovicu lacnejší zdroj Herbalifu,tak neostanem verná v nakupovaní u svojho poradcu len preto,že je to blbé voči nemu.Tak si budem kupovať inde.Ale prečo by som mala haniť niečo,čo mi pomohlo.A ak nie na chudnutie v plnom rozsahu,tak aspoň pre udržanie si toho,čo sa mi za ten rok užívania polepšilo,ako je napríklad opúchanie nôh,lišaje po tvári,ekzem.A ak vidím,že to s ním ide,tak pri ňom zostanem.A iste nie som sama,čo je aj spokojná a Herbalifom.Aj keď tomu Vy chudé nechcete uveriť.
baby posrana mrkva vas tak isto zasyti ako ten drahy koktail...a ako vydiš salonka nemienim sa hadat s tebou.pre mna za mna si stoj za svojom nazorom že z herbalife chudneš a nie z toho že hladuješ.a aj ked si na koren tomu prišla aj tak to sem nenapišeš,ešte by si sa ponižila.ja sa priznavam.peniaze som do toho slepo vrazila,je pravda schudla som vyše 6 kg no potom som pochopila že tak isto ako hladujem s herbalife možem hladovat aj bez neho.ak ja zjem jedno normalne jedlo za den a okrem toho ranajky a večera 2dcl koktailu nech mi nikto nehovori že chudnem z toho ze berem koktail.keby som rano nahradila koktail ovocim a večer zeleninou tak ma to tak isto zasyti a ešte aj koooopec prachov ušetrim!!!!!!!!
Ja nehaním Herbalife,naopak sa mi to páčilo,aj prístup môjho poradcu!Ale ani ten najlepší a najserioznejší poradca si neporadí s tým,čo vy budete mať v hlave!Mne sa len jednoducho po roku užívania kokteilu a vlákniny a Termo čaju proste tá nutná pravidelnos zunovala.Inak som spokojná.A cvičiť necvičím,ani nemienim ak nerátam za pohyb tréning raz týždenne,nakoľko hrám kolky a teda nie som úplne bez pohybu.Ale cielene sa niekde drviť v telocvični nikdy nebudem,tak volím pre mňa jednoduchší spôsob,ako niečo so sebou spraviť.
Poukázal som na moju vlastnú skúsenosť.
Ponúka Vám Herbalife na výber zo stravovacích vzorov? U nás si môžete vybrať:
1-Žiadne mäso a ryby,
2-Mäso a ryby 3-4 krát do týždňa,
3-Mäso a ryby každý deň.
Len 2 jedlá denne nahrádzate kokteilom.
Okrem toho je tam aj program na cvičenie a samozrejme snaha naučiť ľudí zdravému životnému štýlu.
Ono je veľmi jednoduché nahradiť jedlo len kokteilom a tým to skončí. Môj osobný názor je ten že treba spraviť viacej, treba ľudí naučiť sa stravovať tak aby si dokázali udržať hmotnosť po nejakom čase aj bez kokteilov ktoré sú drahé. Nezdá sa my ako dobrý spôsob života sa neustále nalievať kokteilom len aby som si udržal hmotnosť takú akú chcem.
Od ľudí ktorý prešli z Herbalife ku mne som nepočul, že by im ich predchádzajúci dodávateľ niečo také ponúkal. Možno to Herbalife má a mali smolu na lajdáka ktorý na nich kašľal a išlo mu len o to predať čo najviac prípravkov.
Vždy v tomto obchode pôjde hlavne o ľudský prístup. A keď chce obchodník svojmu zákazníkovi pomôcť je to skvelé a držte sa ho lebo je pre vás schopný spraviť maximum. Ale ak nie tak od neho ujdite čo najskôr.
Severanka,prečo?
milý pán Zelinka... AMWAY ani nespomínajte ! sa mi až chlpy na rukách zježili...