Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
je to super, schudla som 12 kg!
maria to co tu pises ze je to v amerike zakazane niesom si ista ked herbalife pouzivaju vrcholovy sportovci a reklamu im robi aj David Beckham tak asi tolko k tomu zakazu v Amerike .. a ten kamarat s rakovinou, je mi to luto ale asi to nebolo HB v tele to uz muselo byt a vypuknut to muselo v kazdom drieme rakovina ale zeby to Herbalife vyvolaval tak to nikto nepotvrdil a asi viac takych pripadov ani nebolo .. keby to tak bolo tak by bol zakaz pouzivania a predavania vyrobkov
ja s produktami pracujem a chodim aj na skolenia a vidim tam aj par 70 rocnych ludi co na koktailoch ziju a funguju uplne v pohode a su zdravi
Herbalife ?,???
oblbovák !!!!!!!!!!!!!
preklep stravu
aj som starvu upravila ale nabrala som spat...kopec prachov to stoji a aj tak musiš pri tom hladovat takže to si na tie ranajky namiesto koktailu možeš dat aj mlieko a na večeru namiesto koktailu mrkvu...maš to to iste a nesoji ta to nič...plus fitko a budete ok
Čo to tu tre... keď ste dokázali schudnúť nemôžete predsa začať zase jesť, ako pred tým, ale musíte ju regulovať a udržať si váhu za každu, každu cenu. Hebalife nie je zazrak, a prestaňte sa na herbalife vyhovarať, lebo problém je vo vás. Ja som schudla 15 kg, a nedám na herbalife dopustiť a ten kto je nedisciplinovaný sa naň vyhovára. Gratulujem tým čo schudli.
herbalife nikdy viac ...schudla som 7 kil a naspat som nabrala ešte viac...baby radšej chodte do fitka
Moja mama užívala bunkovú výživu Herbalife a po zdravotnej stránke jej to pomohlo. Pred užívaním Herbalife nemohla skoro nič jesť, od všetkého jej bolo zle a lekári jej zistili, že má pretučnenú pečeň a odporučili jej držať diétu, ktorá spočívala v tom, že nemohla jesť nič, od čoho jej bolo zle. Po dvojmesačnom užívaní bunkovej výživy už mohla jesť úplne všetko a prestalo jej byť zle. Mamina aj schudla, ale po čase sa prejavil jojo efekt a pribrala naspäť, takže na chudnutie by som to neodporúčala. Ale fakt je, že jej to pomohlo vyriešiť zdravotné problémy, odvtedy uplynulo už 10 rokov a tieto problémy sa jej už nevrátili.
Čaute, ja keď počujem Herbalife,tak si spomeniem iba na kamarata môjho brata. Ten mal nadvahu a bral Herbalife, z ktoreho potom dostal rakovinu kosti a do par rokov zomrel.(Totiz este na zaciatku,ked na Slovensku zacali propagovat Herbalife, sami dileri hovorili,ze je to bunkova vyziva a moze vyvolat ochorenia,ktore by sa inac neobjavili.)
Okrem ineho v Amerike je herbalife zakazany kvoli jeho negativnemu vplyvu na zdravie.
babenky moje zlate herbalife je taky odrb aky som ešte nevidela.za cely den som mohla zjest na ranajky koktail,1 ovocie,obed nie mastny,jeden kus zeleniny a zasa koktail!!!bola som hladna ako pes!!!to nemusite ani investovat do herbalife a hladvat budeš tak či tak....a koktail ta zasiti na pol hodky...je pravda schudla som tak 6 kg no to by som schudla aj normalnou hladovkou a nemusela som vyhadzovat prachy za herbalife...NIKDY VIAC...