Kto skúsil Herbalife?

zeolit666

Tiez som brala HB, ale odvtedy mam problem s travenim...palenie zahy...atd...Neodsudzujem, ale myslim, ze je to mthanie peniazkami a nefunguje to u kazdeho...

pre uzlik

moje nervy uzlik,to co tu pises za blbosti???taaakze:
- ze nezarabate na tom vela???tak osetrenie pleti jednorazove je 200 SK do vrecka + ked ho ziskas na pernamentku,tak je to 1200 SK a denne mas viac "klientov"
- "co sa tyka koktailov z lekarne nefunguju zial nie vyhodite za to mensie peniaze ale zaruka nieje nikde"....myslis,ze keby neboli vedecky skumane a overene,ze sa dostanu vobec niekde na trh???a len preto,ze nemaju dealerov neznamena,ze nefunguju
- a este k tym zarobkom,nielen na osetreni pleti zarabate nehorazne peniaze ,kedze tvoje naklady su neporovnatelne mizerne na to,kolko na tom zarobis a ked niekoho "dostanete" na vnutornu vyzivu,tak mas zo vsetkeho aj u kozmetiky necelych 50%!!!!!!!!!!a ked koktejl stoji 1596,tak ty si nenechavas takmer polovicu,tak nerob zo seba chudatko,ze az tak nezarabate,ked nalakate cloveka nielen na jeden produkt,ale hned na viac,aby to lepsie "fungovalo"
TAKZE TA CENA ZA PRODUKTY NIE JE PRETO,ZE TO SKUMAJU VEDCI,ALE PRE DEALEROV,ABY NA TOM ZAROBILI,PRETOZE AJ INE PRODUKTY SKUMAJU VEDCI

uzlik

ahojte tak ja pracujem s herbalifom a som spokojna, nie za seba zhodit som nepotrebovala ale bracho za mesiac zhodil 9,5 kg a mamina dala dole 5kg to sme potrebovali dosiahnut a teraz zacina krstna a za tyzden ma dole 3kg a mam jednu pani ktora ma zdravotny problem stitnu ktora jej znemoznuje chudnutie a za 2 tyzdne dala dole 3kg a vyskakuje od radosti, robim to preto lebo viem ze ludom to pomoze a ze su stastni ked schudnu .. a nemyslite si ze na tom ludia vela zarabaju ako kazdy normal distributor davam aj ja zlavu a potom je to len o tom pomoct ludom
a tie produkty su fakt na takej urovni ze pomahaju ano je to o tom ze clovek malo je, ale ked niekto aj obmedzi stravu tak pocituje hlad co pri HB nehrozi .. tie koktaily su v urcitej miere zasycujuce
a ak ma clovek ak niaky zdravotny problem najde sa riesenie a su to overene produkty a skumaju ich vedci aj preto je ta cena
a co sa tyka koktailov z lekarne nefunguju zial nie vyhodite za to mensie peniaze ale zaruka nieje nikde .. HB ponuka 30dnovu zaruku na vratenie penazi ..

fallo

Uzlik :)...ja ti to neberiem,ved su tam prvky ktore su v strave (zdravej) a napomahaju zlepsovat aj imunitu...
Len som tym chcel povedat,ze su financne premrstene a je obrovsky nepomer.
Daj si overit ich ucinky v chemicko-potravinarskom labaku a potom uvidis za co platis tolko penazi :)

uzlik

fallo kazdy ma na to iny nazor ja som mala imunitu na bode mrazu a vdaka herbalifu som sa dostala dokopy a teraz som rada ze som uz rok nebola chora, tak si myslim ze len stravou do seba vitaminy nedostanem

fallo

Moj nazor-Je to len minanie kopec penazi za nieco co sa nachadza v strave a viem co hovorim......
Ale ak ma niekto peniaze navyse,tak kludne nech kupuje..
A to plati aj pre LR-international...

elnino

predávam Herbalife produkty so 20% zľavou, F1,F2,Fiber and Herb, Thermojetics, Guarana. mail-
starscream
@
orangemail.
sk

axbxc

Herbalife vyrobky sa vyrabaju v zahranici a ich cena stupa kazdym medziskladom a dilerom,drahe su aj DIA,BIO a bezlepkove vyrobky,z ktorych je vela domacej vyroby,co ceny multivitaminov,atd.,clovek ked pri uzivani HB ma sebadisciplinu,tak pomozu.