Kto skúsil Herbalife?

Berosa

Napíšu vám skutečně správnou odpověď. Herbalife celiakii nevyléčí, i kdyby to tvrdili všichni distributoři na světě. Je to nesmysl a jejich tvrzení, pokud by bylo konkrétní je i žalovatelné. Už jsem to slyšela několikrát, že v při současném užívání Herbalifu je možné dodržovat dietu jen občas a pod. nesmysly. Není to tak. Autoimunitní chorobu nelze vyléčit, žádnou, tedy ani celiakii. A je jedno jestli se cpete probiotikama, herbalifem, zeleným ječmenem a podobnými nesmysly.

Mimuliacik

Ja vam poviem nato asi toľko, neverila som tomu myslela som si presne to iste dokonca prišiel s tym frajer(celiatik),ja som pozrela to čo za blud chceš brať to ti nepomôže nikdy v živote by som nepovedala že sa vylieči!!!!!!!!!!!!ten kto to ma tak vie svoje!!a vdaka aloe a formule 1,2 sa z toho dostal!!!išiel na kontrolne testy na gastro s krvou a mal uplne normalne hodnoty...boli sme v šoku!!!

iolla

Prosím o príspevok nejakého "nedistribútora", lebo inak sa objektívnu pravdu nedozvieme. Všetky chvály sú tu totiž len od predajcov a samozrejme ich príbuzných. Cítim tu manipulatívny prejav komunikácie, ktorá je vlastná ekonomickým kultom. K otázke imunity: je v lekárňach dostupný a klininicky overený homeopatický liek v cene cca 3 -4 eur/ na 6 týždňov používania.Informujte sa radšej tam.

uzlik

no ved a potom pisem ze davam kazdemu zlavu ze tu nejde o zarobok takze asi tak .. a fakt na tom vela nemam a kedze musim platit dane za to co zarobim tak samozrejme si na to nieco musim aj nechat .. takze ak neviem ze davam zlavu alebo si nepostrehol/a tuto info tak nesud

35% zlava

miša, ja ti (a ostatným zaujemcom) výrobky HB vrele odporucam, pretože sama s touto firmou mám dobré skúsenosti, pred 2 rokmi som sa dala na HB, začala som s bunkovou výživou, schudla som 7 kil, a citim sa omnoho lepsie ako kedysi. odvtedy pravidelne používam formulu1, a moja odpoved na tvoju otázku je ano, človek má pocit plnosti žaludka, ale co je najdôležitejsie, že žalúdok tým nie je zaťazeny...
A co cena? hm, vacsina ludi tu baziruje na nej, co je celkom pochopitelné, bo nie každy z nás si to može dovoliť... nakolko som sa volakedy dostala k HB za zvýhodnenú cenu, ponukam teraz to isté aj ja... 35% ZLAVA
any8501@gmail.com