Kto skúsil Herbalife?

kapo1976

Čawte, zjavne viacerí nepochopili podstatu HB !!! Ide tam hlavne o vyčistenie organizmu a Koktail obsahuje 54 výživných látok tie potrebujeme na výživu organizmu a tie v dnešnej chudobnej strave (na výživné látky) nenájdete !!! Hladovkou neschudnete zdravo, pretože organizmus berie výživu zo zásob a preto časom prichádzajú ochorenia a aj smrť viz. modeling....

mb123

jedlo 5 krat denne?
Ja som brala herbalife, asi tak pred 10 rokmi, ale ak si dobre pamätam, tak bolo iba jedno jedlo na obed...ostatna strava bola nahradena tymi napojmi v prašku a tabletkami...
scudla som a dost, no ..len potom už nebolo peňazí na ďalšiu zazračnu škatulu s tabletkami...

mima410

Ja na to mozem povedat len jedno... VYMYSEL TO NIE JE. Ja osobne zatial skusenost nemam, ale mam v rodine dve zname a to tetu a jej dceru a obe to brali. Jedna to brala 3 mesiace a druha iba mesiac no obe z toho schudli a to nie trochu. U oboch isiel pokles kil dole aj o 10 - 15 kg. Neboli sice ziadne robusne zenske, ale na oboch sa to prejavilo a ja som len s udivom pozerala. Teraz s tym zacinam aj ja, tak uvidim ako to zaposobi na moje telo, ale snad este jedno. Niekto tu pisal, ze nabral tie kila naspat. Necudujem sa, leo herbalife je na to, ze uci ludi aj k spravnemu stravovaniu a to 5 krat denne v primeranom mnozstve. Ak toto nedodrziava clovek aj po skonceni s herbalife, tak je priberanie zarucene, aspon tak mi to vysvetlil moj ososbny poradca. Takze silnejsia povaha a sila vydrzat a vaha nepojde naspat hore.

pampeliska23

chcela by som sa opýtat, či náhodov neviete, že ked niekto zacne robit v hb a robí tam povedzme tyzden a rozhodne sa odíst ci dostane naspät nejaké peniaze aj ked uz tie produkty ktoré obdržal su otvorene a alee chábaju tam maximálne 3 ks?...velmi by ste mi pomohli pls

Iveba

Ahojte,ja reagujem na rozne prispevky na fore,ja som mala cele roky problemy so žalúdkom a problemy s nadváhou vďaka štítnej žľaze,beriem produkty asi mesiac a zjavne mi problémy ustupujú a aj kilá už sú nejaké dolu.K tomu kupovaniu produktov nikto Vás nemôže donútiť investovať dopredu kopec peňazí,je to len na tom človeku a to môžem potvrdiť lebo ja som neinvestovala ale mám klientov ktorí majú záujem zlepšiť svôj zdravotný stav,lebo ja som príkladom toho že to funguje,každý má nárok si vybrať či bude jesť len zeleninu,tabletky čo je čistá chémia alebo rastlinné produkty ktoré pomáhajú.

super01

Ja som herbalife uzival pred rokom a som uplne spokojny. nahovorila ma na to manzelka.na zaciatku mi vadilo to ze nejem tuhu stravu ale koktejl no da sa na to zvyknut. neschudol som na zaciatku ale asi az po 3-4 mesiacoch. od vtedy som lahsi o 10 kil mozno aj vdaka mojmu super \\\"konzultantovi\\\" ktory mi poradil ako vydrzat nejest skoro pol dna. kontakt na neho je :0903946488 ked chcete vyskusajte. mne pomohol