Má niekto skusenosti s Herbalife Formula1.Vraj je to nahrada obeda alebo večere a človek má pocit plnosti žaludka?je to pravda?ďakujem
Kto skúsil Herbalife?
Herbalife ma obral len o peniaze, ziadne kilo!!! Minala som na ich koktejly okolo 250 eur mesacne, nalakali ma tak sikovne, ze som si dobrovolne pokupila hadam vsetky ich produkty, pila som koktejly rano aj vecer, pchala som do seba asi 3 druhy tabletiek, pila som ich zazracny caj na litre... a myslite to, ze to pomohlo? NIE. Nepomohlo to. Po 4 mesiacoch a ziadnych vysledkoch som to vzdala. Namiesto minania penazi na "zazracne koktejly" som zacala chodit na aerobik 3x do tyzdna a do 4 mesiacov som krasne schudla asi 8 kg. Takze: POHYB, POHYB, POHYB. Prinesie vam nielen vytuzenu postavu ale aj radost, pretoze pri pohybe sa uvolnuje hormon stastia.
izabela neu skús napísať na e-mail zdravie1@gmail.com a istotne Ti veľmi rýchlo odpíšu a aj pomôžu ;)
a kolko ten zazrak stoji?
Ahojte dnes som začala 1. den s koktejlom chcem schudnúť 10 kg , budem ho brať ráno a večer potom vám dám vedieť či mi pomohol ............
ahoj...môžem odporučiť, mám skúsenosti...nie som predajca, len spokojný zákazník
dobry den,ja som schudla s herbalife od marca vyse 20 milov-je to uzasna pomoc pre tych,ktorym sa nedari dlhodobo schudnut s dietamia a liekmi.skusila som uz vsetko,ani doktori mi nepomohli,zlepsil sa mi o 100% zdr.stav.je to vynikajuca pomocka a strava je normalna.mamm okolo seba minimalne 15 ludi,co to drzali adrzia asu nadmeiru spokojny.nerobim to ako distributorka-nepisem to akjo reklamu,ale ako fakt!!!kto to skusi,neobanuje.nezlaknite sa tej ceny!zdravie je na nezaplatenie!!monika
Chcem prispieť svojou,zatiaľ len 5dňovou sksenosťou.
Mám koktail Formula 1 v príchuti cookies a je fakt chutný.
Zatiaľ ho užívam len na raňajky, postupne si ho dám aj na večeru,ale je pravda,že zasýti.
Na konci vám napíšem,či išlo z váhy niečo dolu,alebo nie.
Ja som s F1 spokojna, za 2 mesiace mam dole 7 kg, na cm som schudla 20 avšak uživam celú základnú bunkovú výživu, ale hlavne nemusím čvičiť, pretože na to nemám čas.
A ak si niekto myslí, že je to drahé tak vôbec, pretože si stačí vyrátať koľko dal za raňajky a večere + nejaký ten pitný režim a zrazu zistí, že keď si to preráta tak dokáže dokonca mesačne ušetriť.