Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
Moja učiteľka matematiky sa napríklad nehanbila nosiť silonky aj na chlpate nohy :D Obdivujem tú bezstarostnosť vtedajších časov :D Teraz by som nemala tú odvahu :D
Tak najviac co sa mi nechce furt riesit su nohy a podpazie. Na to akoze uz fakt velakrat nemam nervy hlavne na jar leto, kedy sa uz nosia silonky alebo potom teda tristvrtove a kratke veci. To fakt aby som aj kazdy treti stvrty den holila aby nebol ani len taky "jezko" :D
Bola som teraz nedávno začiatkom februára a ďalší termín mi vyrátali o 6 týždňov, nakoľko druhý termín sa zvyčajne plánuje o 4 – 6 týždňov po prvom ošetrení.:)
Rencula ty si pisala ze si bola prvykrat nedavno. Na kedy mas vlastne teda dalsi termin? A ake su tvoje prve dojmy z toho osetrenia?
Vandula a ty čo si chceš dať konkrétne epilovať?
To fakt je váhovo také ťažké? By som ani nepovedala. No škoda vyzeralo to tak nádejne :D Tak to radšej budem chcieť teda na narodeniny nejakú poukážku do salónu ako tento prístroj.
Mne sa s ňou doma epilovalo veľmi zle. Presne ako hovoríš, po 30 minútach už som to nedokázala držať v ruke a najhoršie na tom bolo, že som nevidela vôbec výsledky, lebo som si nebola schopná epilovať každý cm pokožky. To bolo nereálne. Fakt radšej si to dať spraviť v salóne, kde majú skúsenosti a prax a vedia to urobiť na 100%.
No inak toto som si presne ja myslela ze ked si predstavim napriklad tu Lumeu co reklamuju v telke ze ake to je sikovne do ruky tak ze kolko to moze casovo zabrat kym si s takou srandou oblikam cele nohy. Ja zase by som rovno aj tie stehna aj bikiny ved ked uz tak uz :D Ale tak celkom ma tento casovy udaj ze tam nie si tri hodiny upokojil :D Naposledy som bola 2,5 hodiny u kadernicky a uz tam ma mrle zrai :DD
Poviem ti len toľko, že každá máme inak dlhé nohy :D A ďalšia vec - niektoré si dávajú aj stehná epilovať, ja teda osobne nie, ale fakt to záleží aj od preferencií a v neposlednom rade aj od farby či typu samotných chĺpkov. Ale tri hodiny tam istotne nevysedávam, to sa neboj :D
to je super. ja to mam takto u kadernicky a je to tak lepsie, hoci nevies co bude zajtra, ale aspon vies ze si nemas na ten den nic ine planovat. inak ako dlho trva asi tak priblizne jedno taketo osetrenie? kym ma oblikaju na nohach napriklad?