Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
To mi len tak napadlo, či by to nejako neurýchlilo celý ten proces objednávania.
Vieš čo, bola som teraz prvýkrát a áno, dali mi termín už aj na ďalšie sedenie rovno, nemusím sa telefonicky zase objednávať nabudúce. Ale takisto to môže byť úplne individuálne, že všade to je inak.
Neviem ci by som potrebovala pernamentku, mozno ked tak jedine nejaky kalendarik kde by som si zapisovala kedy som bola a kedy mam zase prist. Alebo to robia aj tak ze ta rovno objednaju na dalsie sedenie?
Tanicici, ja tak uvažujem, že načo permanentku na takýto typ ošetrenia? Podľa mňa to ani nie je potrebné, však sa na každé sedenie proste objednáš a daný termín prídeš a hotovo.
To neviem, či poskytuje každý salón, ale každopádne, nebolo by to vôbec odveci :) Viem si predstaviť, že by sa tá permanentka mohla cenovo vyšplhať riadne vysoko, ale presne ako píšeš, podľa mňa skvelý nápad na darček, to by mohla teda oceniť nejedna žena.
myslis ze by to fungovalo takto nejako na sposob fitka alebo solarka? ako pokial ano tak je to super lebo to clovek moze zakupit aj ako darcek niekomu.
Dá sa na niečo takéto získať aj permanentka?
Ale to je asi nejaky novy salon ci? Kde sa presne nachadza?
no niekolko mesiacov to uz bude, neviem presne odkedy. ale nevynechala som zatial ani jedno osetrenie :) vidim, rast chlpkov sa spomalil, dlhsie mi vydrzia nohy hladke, bez chlpkov.
je to len jeden salon, v bratislave.
Anetka, ako dlho sem už chodíš? Už vidíš aj nejaké tie výsledky?:)