Laserová epilácia v BA

taMMika

nemyslim si ze je to az tak extremne skodlive, ale to riziko ma celkom desi..my sa chystame na dovolenku v juli takze uz aby som aj zacala chodit, ci ? :-D

horkoc

no to nie su len tak hocijake vedlajsie ucinky teda. moze sa objavit aj nieco ine? nehovorim ze toto je malo :D a nejaky vhodny casovy interval teda medzi takymto osetrenim a napr. dovolenkou pri mori?

valaja

- no ono je to také dosť logické, že po takomto ošetrení by si sa nemala vystavovať slnku. to riziko podráždenia je príliš veľké, a to teda nehovorím len o začervenaní, ale môžu ti vzniknút aj pigmentové škvrny. práve preto sa informujem ohľadom tej technológie, nakoľko je bezpečná aj v lete a viem, že ju robia v rámci BA v Skindea salóne, len s nimi nemám skúsenosť, tak sa pýtam.

anetkaanett

prime lase je technologia, ktora je bezpecna v kazdom rocnom obdobi, takze nie, nie je to klasicka laserova epilacia :) ma rychlejsie vysledky a mozes sa dat touto technologiou epilovat aj v lete, co by sa pri tej beznej epilacii nemalo, moze to byt skodlive. chodievam na toto osetrenie a mne absolutne vyhovuje.

lizatko0

Tak to akoze vobec netusim..Nejaky slovensky preklad na to? :D Ved je to stale len epilacia laserom nie? Ci to je nejaka metoda ze ti to tie korienky uplne "vypali" a chlpky ti nebudu rast uz vobec?

remcike

A to je aká prosím ťa? Natrafila som na túto diskusiu a keďže máme koniec februára a ja rada nosievam sukne nie len cez leto ale aj na jar, tak celkom zvažujem takéto ošetrenie. Čím skôr tým lepšie asi :D

sanskia

a tak myslim si ze to nie len vtedy boli take casy aj teraz sa najdu nejake zeny co si myslia ze ked si daju silonky tak to nie je vidiet :D ako mozno take kratucke dvoj trojdnove chlpky s tym este zamaskujes ale po tyzdni ci dvoch by som uz do tohto adrenalinu nesla :D ale uvidime ked budeme ma tpo 60tke ci nas to bude este trapit :DD