Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
nemyslim si ze je to az tak extremne skodlive, ale to riziko ma celkom desi..my sa chystame na dovolenku v juli takze uz aby som aj zacala chodit, ci ? :-D
no to nie su len tak hocijake vedlajsie ucinky teda. moze sa objavit aj nieco ine? nehovorim ze toto je malo :D a nejaky vhodny casovy interval teda medzi takymto osetrenim a napr. dovolenkou pri mori?
- no ono je to také dosť logické, že po takomto ošetrení by si sa nemala vystavovať slnku. to riziko podráždenia je príliš veľké, a to teda nehovorím len o začervenaní, ale môžu ti vzniknút aj pigmentové škvrny. práve preto sa informujem ohľadom tej technológie, nakoľko je bezpečná aj v lete a viem, že ju robia v rámci BA v Skindea salóne, len s nimi nemám skúsenosť, tak sa pýtam.
aha to som nevedela..a co je take skodlive na takejto epilacii cez leto? co take sa mi moze akoze stat?
prime lase je technologia, ktora je bezpecna v kazdom rocnom obdobi, takze nie, nie je to klasicka laserova epilacia :) ma rychlejsie vysledky a mozes sa dat touto technologiou epilovat aj v lete, co by sa pri tej beznej epilacii nemalo, moze to byt skodlive. chodievam na toto osetrenie a mne absolutne vyhovuje.
Tak to akoze vobec netusim..Nejaky slovensky preklad na to? :D Ved je to stale len epilacia laserom nie? Ci to je nejaka metoda ze ti to tie korienky uplne "vypali" a chlpky ti nebudu rast uz vobec?
ale to asi vsade nerobia, ci? alebo sa tak vola kazda ta laserova epilacia?
A to je aká prosím ťa? Natrafila som na túto diskusiu a keďže máme koniec februára a ja rada nosievam sukne nie len cez leto ale aj na jar, tak celkom zvažujem takéto ošetrenie. Čím skôr tým lepšie asi :D
máte niekto skúsenosť s prime lase technologiou?
a tak myslim si ze to nie len vtedy boli take casy aj teraz sa najdu nejake zeny co si myslia ze ked si daju silonky tak to nie je vidiet :D ako mozno take kratucke dvoj trojdnove chlpky s tym este zamaskujes ale po tyzdni ci dvoch by som uz do tohto adrenalinu nesla :D ale uvidime ked budeme ma tpo 60tke ci nas to bude este trapit :DD