Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
kde prosim ta tento salon presnejsie najdem? mozno by som sa popytala nejake info. mas nejaky kontakt alebo radsej tam zajst osobne?
No ja som na odporúčanie mojej kamarátky navštívila salón Skindea. To bolo vlastne ešte v lete a za mňa super. Veľmi milé slečny tam pracujú a odvtedy tam vlastne chodím pravidelne.
A ano, ta konzultacia je velmi dolezita, aby o tebe a tvojej pokozke vedeli kazdu potrebnu info.
Všetko sa dá, keď sa chce, len to treba samozrejme všetko prekonzultovať dopredu, to je úplne ideálne. Potom sa už dohodneš v danom salóne, že čo a ako by si vlastne chcela riešiť. :)
aha cize ta laserova epilacia je potom nie len na uplne odstranenie chlpkov ale aj len na zmiernenie rastu. to sa tak da potom aj dohodnut ze by vedeli tie seenia podla toho prisposobit?
niektori muzi si nechavaju epilovat casti brady alebo lic, aby zjemnili a znizili hustotu ochlpenia. alebo napriklad aj krk byva u muzov kriticka oblast. mozu mat caste problemy kvoli zarastajucim chlpkom ci vyrazkam po holeni. no a laserova epilacia moze tieto problemy minimalizovat. takze ano, chodia na toto aj muzi :)
Nice post. I just came across your blog and really enjoy reading your blog posts. spanishdictionary.cc
tiez ma to prekvapuje :-D ale v dnesnej dobe sa uz asi netreba cudovat :-D a to pred tou procedurou sa asi netreba holit ci? su tam nejake specialne podmienky?
A to je naco muzovi epilacia tvare? :D Nie je vhodnejsi skor holiaci strojcek? :D S tym som sa teda este nestretla, ze by nejaky muz nad takymto niecim vobec uvazoval :)
na tej tvari to by sa aj mne siklo na niektorych miestach :D neviem ci to tak funguje a ci normalne na to chodia aj muzi s takymito poziadavkami. premyslal som o tom ze by som isiel spolu so zenou, ona furt o tom vyprava.
Ja by som potrebovala tvár. Teda nad hornou perou. Neviem teda, či je to úplne bezpečné aj na takejto časti, ale stále nad tým uvažujem. Vieš, že či potom nezačnú rásť chlpy ešte rýchlejšie a hustejšie :D