Laserová epilácia v BA

sanskia

a tak myslim si ze to nie len vtedy boli take casy aj teraz sa najdu nejake zeny co si myslia ze ked si daju silonky tak to nie je vidiet :D ako mozno take kratucke dvoj trojdnove chlpky s tym este zamaskujes ale po tyzdni ci dvoch by som uz do tohto adrenalinu nesla :D ale uvidime ked budeme ma tpo 60tke ci nas to bude este trapit :DD

erittrea

Moja učiteľka matematiky sa napríklad nehanbila nosiť silonky aj na chlpate nohy :D Obdivujem tú bezstarostnosť vtedajších časov :D Teraz by som nemala tú odvahu :D

vandula

Tak najviac co sa mi nechce furt riesit su nohy a podpazie. Na to akoze uz fakt velakrat nemam nervy hlavne na jar leto, kedy sa uz nosia silonky alebo potom teda tristvrtove a kratke veci. To fakt aby som aj kazdy treti stvrty den holila aby nebol ani len taky "jezko" :D

Renculaa

Bola som teraz nedávno začiatkom februára a ďalší termín mi vyrátali o 6 týždňov, nakoľko druhý termín sa zvyčajne plánuje o 4 – 6 týždňov po prvom ošetrení.:)

liah33ra

Rencula ty si pisala ze si bola prvykrat nedavno. Na kedy mas vlastne teda dalsi termin? A ake su tvoje prve dojmy z toho osetrenia?

vandula

To fakt je váhovo také ťažké? By som ani nepovedala. No škoda vyzeralo to tak nádejne :D Tak to radšej budem chcieť teda na narodeniny nejakú poukážku do salónu ako tento prístroj.

erittrea

Mne sa s ňou doma epilovalo veľmi zle. Presne ako hovoríš, po 30 minútach už som to nedokázala držať v ruke a najhoršie na tom bolo, že som nevidela vôbec výsledky, lebo som si nebola schopná epilovať každý cm pokožky. To bolo nereálne. Fakt radšej si to dať spraviť v salóne, kde majú skúsenosti a prax a vedia to urobiť na 100%.

strechacka

No inak toto som si presne ja myslela ze ked si predstavim napriklad tu Lumeu co reklamuju v telke ze ake to je sikovne do ruky tak ze kolko to moze casovo zabrat kym si s takou srandou oblikam cele nohy. Ja zase by som rovno aj tie stehna aj bikiny ved ked uz tak uz :D Ale tak celkom ma tento casovy udaj ze tam nie si tri hodiny upokojil :D Naposledy som bola 2,5 hodiny u kadernicky a uz tam ma mrle zrai :DD