Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
a tam to ako prebieha? neda sa prist a pockat si?
Netusim, aky je v tom rozdiel. Ja chodim do takeho mensieho, do Skindea salonu, co mne absolutne vyhovuje, nakolko som tak trochu introvert a je nas tam pomenej :D Tak som spokojna, nemam rada, ked je na jednom mieste cely dav, jednoducho sa tak necitim dobre.
A myslis si ze je lepsie vybrat si skor taky mensi rodinny salon alebo radsej vacsi? Je tam sice viac moznosti a viac ludi na vyber, ale predsa len aj take male rodinne podniky maju co to do seba.
presne tak. a zvycajne si vyberas potom aj podla toho, ci ti ta dana osoba sedi :) predsalen to chvilku trva a ak by ti v jej pritomnosti bolo neprijemne, tak sa tam s najvacsou pravdepodobnostou uz asi neukazes :D
Tak ale v Bratislave ich mas asi niekolko si myslim, predsa len je to velke mesto..Ale tiez si myslim ze je to tak lepsie, lebo aj v kadernictve mas viac tych bab co robi a myslim si ze kazda ma na tu pracu nejaky svoj figel a potom si aspon vies vybrat :D
- jasné, veď je to pochopiteľné, v každom salóne to funguje ináč. ale takto v Bratislave, neviem, či by stíhala jedna:) taký začínajúci salón ešte možno hej, že veľa ľudí o ňom nevie, ale potom, keď sa to rozbehne a má svoju stálu klientelu, tak je asi lepšie, keď ich je tam viac:)
Je to mozne ak maju dostatok priestoru na tieto prime lasery. Ale ja zatial ked som isla ku kozmeticke alebo teda do salonu tak to vacsinou bola jedna zena ktora si striedala zmeny s druhou.
a preco na striedacku? :D nemyslis, ze salony mozu fungovat aj tak, ze je tam tych odbornicok viac a stihaju vybavit napriklad aj dvoch ludi naraz?
Akože čo by ste sa zatiaľ čakali na striedačku v "čakárni" ? :D No to by sa mne napríklad moc nechcelo.
Ved a prave preto by som pouvazovala nad tou epilaciou, ja uz dlhsie sa s tym holenim trapim...Sama neviem, ci by som sla, no mozno s nejakou kamaratkou by som sa na to dala.