Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
vo vacsine pripadov sa nerobi klasicky test, ale odporuca sa konzultacia pred prvym osetrenim. pocas nej sa zhodnoti typ pokozky a chlpkov, a niekedy sa spravi aj maly testovaci zaber na mensej ploche koze, hlavne ak mas citlivejsiu pokozku alebo tmavsi fototyp.
A v salóne mi spravia akože nejaký test na typ pokožky? Som si myslela že je to už tak v dnešnej dobe prispôsobené že pre všetky typy.
Presne tak, vysledky nikdy nebudu take ako ked pojdes na epilaciu do salonu. A za toto tu vyhodis stovky eur a nemas istotu, ze to bude na tvoju pokozku fungovat. V salone ti vedia presne nastavit tu epilacnu kuru podla potreby.
Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: hespac.com a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))
Nie je to bezpecne pre pokozku - ved to nie je asi ani to samotne tetovanie alebo aj opalovanie sa..
neodporuca sa to vobec myslim. nie je to ani bezpecne pre tu pokozku, takze toto by som asi neriskovala.
ouuu :/ tak to teda nie je vobec nic prijemne..cize ked ma niekto nejake rozsiahle tetovanie na mieste ktore si chce dat epilovat tak sa to radsej neodporuca? to je ale celkom skoda ze sa to neda nejako obist..
No pokial si nechces uprazit kozu, tak sa tym miestam budes vyhybat :D Ale teraz vazne - ked mas tetovanie, tak laser pri epilacii nevie rozoznat rozdiel medzi tmavym chlpom a tmavym pigmentom v tetovani, takze to moze “vystrelit" aj do toho inkoustu. Vysledok? Popalenie, pluzgiere, znicene tetko a este aj bolest jak svina. A to fakt nechces.
Preco tetovaniam? Tak je to nejake citlivejsie?
pokial sa kozmeticka vyhne tetovaniam, tak je to uplne okej :) mne to nic take nesposobilo ani raz a ani kamoskam, ktore na to chodia, nie.