Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
no ja si myslim ze je to individualne nakolko zalezi od toho ze co si chces dat epilovat predsa. od vekosti miesta asi zrejme zavisi ta cena.
Len niektore tie salony neposkytuju takto verejne informacie a neviem ze ci by to poskytli v pohode cez telefon alebo mailom. Velakrat sa mi stalo ze mi tak iba napisali ze je to individualne :D
myslim, ze na jar je to uplne idealne :) a cenovo je to asi vsade inak, to by bolo mozno najlepsie sa informovat v danom salone, ako to maju tam.
to je jasne, no nevies v akom rozmedzi sa to cca pohybuje? planujem ze by som isla niekedy na jar ze aby som do leta do dovolenky mala uz co to za sebou.
Vandula, nie som si ista, ci by si nasla uplne lacnu laserovu epilaciu, vsetko slo hore a aj tie technologie nieco stoja.
hm, nie som si vedoma nejakych vedlajsich ucinkov, co sa laserovej epilacie tyka, mozno ozaj len to zacervenanie pokozky a aj to je len docasny stav.
toto presne aj mne napadlo, ze ci je tam nejaky vacsi rozdiel okrem teda ceny. ale zas clovek v dnesnej dobe si myslim ze dost prihliada na tu cenu a ked je nieco niekde lacnejsie a ma to mat rovnaky efekt tak preco tam neist.
no zdvihne to na cene to je jasne, ale nemyslis si ze je to tym padom aj odbornejsie alebo ze ti hrozi mensie riziko vedlajsich ucinkov?
ale tak proste za kvalitu sa proste plati, to mas tak vsade by som povedala. ale ja si aj tak myslim, ze skor tie kliniky su drahsie ako salony. tam mas aj lekarov dokonca, takze aj to ti tu cenu dost zdvihne.
tak to potom teda asi musia mat aj nejake certifikaty alebo nieco take vystavene. to uz je potom podla mna jasne ze kam sa clovek rozhodne ist :) no nie je to tym padom aj drahsie?