Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
Neviem, či je to tiež bezpečné pre každú pleť. A ďalšia vec, celé nohy si tým asi neponatieraš :D Takýto krém má tendenciu chĺpky odstrániť jednorazovo, ale korienok ním rozhodne nevypáli. To už by som radšej tú epiláciu zvážila, ttam je zaručený dlhodobý výsledok. Ja chodím do salónu Skindea a nemenila by som.
V Avone som raz nieco take zahliadla. To si natries taky krem, nechas posobit a potom takou spachtlou len zotieras. Vraj to trosku smrdi ako spalenina, ale ze to ani neboli. Ale tak asi je to cenovo aj casovo dostupnejsie a to uz ani nehovorim keby to mam porovnavat s voskovymi pasikmi ?
aky krem ti spali chlpky? to mi ani neznie uplne doveryhodne.
No tak ale to musis mat tuhy korienok :-D Lebo takto to mavam po klasickej ziletke ak este nepocitam ze mi sem-tam zarastie nejaky ten chlpok..Uz som dokonca premyslala aj nad depilaciou len tym kremom vies co ti ako keby spali chlpky, no to tiez neviem ako dlho vydrzi.
... kazda ma vsak ine chlpy, mne to s depilatorom nevydrzalo viac ako tri dni. a to je strasna otrava teda ti poviem. tolko si vytrpis a o tri dni to tu mas zas :D
A coze by nie. Ja ked som si nohy tak holievala tak som mala cez leto pokoj aj na tyzden ci dva kym mi zacali znovu vyrastat chlpky. A hlavne tam bola potom ta vyhoda ze fakt ked som sa nevzdala a opakovala to tak tie chlpky boli akoby makksie, slabsie a tak to potom uz az tak nebolelo.
- depilátorom ti to nevydrží tak dlho hladké ako pri laserovej epilácii. a áno, laserová vypáli korienok, čo je vlastne princíp tejto technológie.
No a laserka mi to tiez takto odstrani aj s korienkom?
robi si svoju pracu, ale tak kazdy tu bolest jednoducho neznesie. a kazdy ma aj iny prah bolesti. depilatory su vyvinute tak, aby ti ten chlpok vytrhli a dalej sa uz neriesilo, ci to bude boliet alebo nie :D epilacia je vyssi level, to je prisposobene tak, aby to nebolelo alebo aby to bolelo co najmenej. takze si clovek rozmysli hned, ako to vyskusa, ze do coho realne pojde :D
Agresivne :D Ved robi len svoju pracu :D Tiez s nim mam skusenost a ono zase clovek si zvykne po case na to a druha vec ze tie chlpky tiez zacnu slabnut po case, teda ten korienok a tak to potom menej boli. Zo zaciatku ked to tak boli staci zachladzovat ;)