Laserová epilácia v BA

anetkaanett

ty si nejaka casovo vytazena a obmedzena, sa mi vidi :D
strechacka, mesiac je dost dlha doba, to ti moze narusit cely ten cyklus. ak ti mozem poradit, tak ja chodim do salonu skindea aktualne, tam ti vsetko vysvetlia, poradia, nastavia tak, ako je najlepsie pre teba, ako casto chodit, proste vsetko. su tam velmi mile a ochotne zienky.

vandula

To by aj mňa zaujímalo, lebo nie vždy si to viem zariadiť časovo pri deťoch a aj s ich strážením. To jedine že by išli so mnou :D Len neviem časovo či by mi tam obsedeli.

strechacka

akoze ked raz vynecham tak co sa moze stat? a musia to byt uplne ze pravidelne sedenia? vies ze ked to dam posunut o mesiac ci je to moc velky kix.

zemlicka32

uvazujes nad nou?
zvycajne tych 6-8 tyzdnov v tych zaciatkoch, potom aj dlhsie. len treba ozaj chodit pravidelne a neflakat to. ta pravidelnost je tam velmi dolezita, lebo sa ten proste narusi.

taMMika

hej moze mi vtedy narozpravat aj ako sa voda sype a piesok leje a ja to ani nepostrehnem :D nie je to trosku naivne ? :DD

anetkaanett

ale tak nejde len o to, ale to vidis hned, ako ochotne su s tebou komunikovat. takisto aj osobne ten prejav - hned vidis podla toho, ako sa ten clovek s tebou bavi, aky ma pristup atd. a moje kriterium je zakazdym usmev :D bez toho to nejde. a ked sa s tebou niekto rozprava a pritom sa aj usmieva, tak to je cele potom o inom. a hned ma clovek krajsi den.

monchitta

cize ked neodpoedaju na mail alebo nezdvihaju telefon tak to automaticky beries ako zlu skusenost? co ked len proste nemaju cas :-D