Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
no zdvihne to na cene to je jasne, ale nemyslis si ze je to tym padom aj odbornejsie alebo ze ti hrozi mensie riziko vedlajsich ucinkov?
ale tak proste za kvalitu sa proste plati, to mas tak vsade by som povedala. ale ja si aj tak myslim, ze skor tie kliniky su drahsie ako salony. tam mas aj lekarov dokonca, takze aj to ti tu cenu dost zdvihne.
tak to potom teda asi musia mat aj nejake certifikaty alebo nieco take vystavene. to uz je potom podla mna jasne ze kam sa clovek rozhodne ist :) no nie je to tym padom aj drahsie?
no tak podla toho, co pocuvam, tak netreba hadzat vsetky salony do jedneho vreca, lebo su aj kvalitne, kde pracuju ozaj sikovne a kvalifikovane zienky.
0mema a ty si si v tomto salone dala robit laserovu epilaciu? ci si bola na nejakom inom osetreni?
Veď práve, sú na každom rohu, a to práve vo mne vyvoláva taký ten pocit, že keď je toho veľa, tak tá kvalita potom ustupuje.
cize si ochotna si akoze aj pricestovat? neviem si predstavit ze by som kvoli epilacii alebo podobnym veciam musela niekam dochadzat :D a ved koniec koncov taketo salony krasy a kozmetika su v dnesnej dobe pomaly na kazdom rohu.
ja vsetko vybavujem telefonicky. ak to mam velmi blizko, tak jasne, ze zajdem radsej osobne, ale inak nie :) no inak ale dobry salon je fakt tazke najst.
kde prosim ta tento salon presnejsie najdem? mozno by som sa popytala nejake info. mas nejaky kontakt alebo radsej tam zajst osobne?
No ja som na odporúčanie mojej kamarátky navštívila salón Skindea. To bolo vlastne ešte v lete a za mňa super. Veľmi milé slečny tam pracujú a odvtedy tam vlastne chodím pravidelne.
A ano, ta konzultacia je velmi dolezita, aby o tebe a tvojej pokozke vedeli kazdu potrebnu info.
Všetko sa dá, keď sa chce, len to treba samozrejme všetko prekonzultovať dopredu, to je úplne ideálne. Potom sa už dohodneš v danom salóne, že čo a ako by si vlastne chcela riešiť. :)