Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
Ved a prave preto by som pouvazovala nad tou epilaciou, ja uz dlhsie sa s tym holenim trapim...Sama neviem, ci by som sla, no mozno s nejakou kamaratkou by som sa na to dala.
oholit ci neoholit :-D tak ale ked sa oholis v smere rastu chlpkov tak realne to nemas uplne hladke a takymto stylom to mozem holit aj kazdy den :-D
- ono k tomu zarastaniu dochádza hlavne preto, lebo máš zjavne nesprávnu techniku holenia. takže buď sa neholiť alebo si to naštudovať tak, aby si si nespôsobovala podobné problémy:) vždy používať ostrú a čistú žiletku, holiť sa v smere rastu chĺpkov, používať penu na holenie (to je základ a málokto ju reálne aj používa), po každom ťahu treba opláchnuť žiletku.
Myslím, že aj príliš tesné oblečenie tomu veľmi nepomáha.:)
fakt? to by som nepovedala. a okrem tejto laserovej epilacie sa da tomu aj nejako inak predchadzat?
praveze je to viac nez vhodne - laserova epilacia sluzi v podstate ako taka prevencia pred tymto.
citlivost je jedna vec, ale co take zarastajuce chlpky? ako obcas sa mi to stane a nie je to nic prijemne tak neviem ze ci by bolo vhodne ist na takuto epilaciu.
Ved jasne, tiez som taka, ze aj dost stresujem, ked idem do niecoho noveho, ale tak toto je taka prijemna zalezitost, toho by som sa nebala absolutne. Citliva som aj ja dost, ale tak pokial to mavas takto zakazdym po holeni velmi podrazdene, tak by som ten laser asi zvazila, z toho sa rozhodne nevyhadzes.
Asi je normalne ze kazdy ma obavy ked ide do niecoho co nepozna, no rakoviny sa napriklad neobavam, podla mna je toto menej skodlive ako napr. solarium. Skor by som sa bala ze ma to bude boliet, mam aj pokozku taku citlivejsiu. Akoze nohy este znesu, ale podpazusie, bikiny - to som furt vyhadzana po oholeni..
riziko coho? rakovinu koze z toho nedostanes, neboj sa.
myslim si, ze uz si mala teda zacat aj skor, si sa az teraz zobudila? :D s touto technologiou su ale celkovo tie vysledky rychlejsie, takze da sa zacat aj teraz.